0

Ny frisyr och njutning för mamman

Igår var Skräpfia och jag ner på stan. När jag var dit tidigare så passade jag på på att boka en tid hos frisören åt henne. Efter att jag själv klippt mig just innan jag drog iväg på kryssning med sköna Adminsyrrorna så påtalade skruttungen att hon minsan också ville klippa sig hos frisör.
 
Vi möttes vid busshållplatsen efter att hon slutat skolan och åkte in tillsammans. När vi om in så fick hon sin älskade efterlängtade kanelbulle från Pressbyrån. Själv tycker jag att det finns godare på andra ställen.
 
Jag vet att det finns frisörer på närmare håll, men jag har liksom funnit min favorit, de är både duktiga och trevliga så det är absolut värt att åka en bit. När vi kom till frisören blev det en stunds väntan, medan han gjorde klart tidigare kunder. Men när det sedan blev dotterns tur så visste hon inte alls vad hon ville ha mer än att det skulle vara kort.
 
Frisören och hon satte sig ned och tittade i en bok med olika frisyrer till hon kommit fram vad hon ville ha. Dessutom var frisören bra på så vis att han frågade henne om hon ville ha en snygg men lättkött frisyr eller om hon ville ha en som behövde stylas varje dag. Lätt och smidigt är jäntas jargong för i regel drar hon bara borsten igenom ett varv.
 
Sen nar hon satt i frisörstolen och blev klippt så passade jag på att njuta av en skön massage i massagefotöljen. 15 minuters njutning för endast 20:-, helt klart väl investerade pengar. Sen när Skräpfia var klar så promenerade vi bot till Bokhandeln och tittade lite, en tur in på Åhlens blev det också innan vi gick till Kjell och Company där jag införkaffade en ny laddkabel. Jag hade tidigare beställt från Fyndiq, betydligt billigare, men tyvärr kom de aldrig fram till mig för som vanligt sabbade PostNord. Tack och lov fick jag de 3 kablarna makulerade från räkningen, men trist ändå. 
 
Sen handlade vi på Hemköp nere på stan innan vi gick till bankomaten så jag kunde ta ut pengar till när jänta ska iväg med Tennisen imorgon till Stockholm Open. Vi passade även på att njuta av fika tillsammans på stan innan vi slutligen begav os till busen och åkte hem.
 
Visst blev hon fin min tjej? =)
Innan klippningen hade utväxten från det blåa håret börjat synas massor, men nu är jag glad att vi avvaktade med att färga för det här blev ju grymt bra tycker jag. Det blåa i håret gjorde plötsligt att håret fick mera liv, det blev som en färgklick i håret.