1

Jösses vilken pärs

Denna dag har verkligen varit aldeles fruktansvärt urjobbig. Det började med att Ruby kom ned redan vid ettiden inatt. Då hade hon så himlans ont i örat att hon inte kunde sova stackarn.

Sen i morse, efter en natt med aldeles för lite sömn så mådde hon inte alls bra. Dessutom var hon jätteledsen. Hon hade ju fixat sallad till matsäck till idag eftersom hon och alla hennes kompissar i skolan skulle cyklat till sommarhemmet som skolan har tillgång till och haft en riktigt trevlig dag tillsammans med lek, bad, håvning i vatten m.m.

Ruby hade sett fram massor mot detta. Alla tvåor och treor skulle sova kvar medan ettorna skulle bli hämtade av föräldrar på kvällen. Eller som i vårt fall, då skulle Ruby hämtats av farmor och farfar som skulle köra köra henne hem. De skulle även grillat tillsammans med alla kompissar.

Men det blev som sagt inte som planerat och Ruby var jätteledsen. Hon fick i allafall ringa till farfar och ställa in dagens planer och då frågade farfar om hon ville komma hem till farmor och farfar några dagar. Givetvis ville hon det, och dit kan hon ju åka även om hon är sjuk.

Så i morgon när farfar slutat jobbet så skall han komma och hämta Ruby. Detta gjorde henne faktiskt lite gladare.

Snart är det dags även för Milo att lägga sig. Bolo sover redan. Milo fick vara uppe lite längre idag för att han ville leka lite med smurfar tillsammans med Ruby. För att det skulle bli rättvist i byn så fick Ruby låna sin fars smurfhus ur vitrinskåpet.


3

Det generar henne

Min älskade skruttunge berättade en hemlighet för mig nu ikväll. En hemlighet som gör henne både glad och generad. Men hon berättade ändå med stolthet. "Jag vet någon som är kär i mig", säger hon. Självklart blir jag nyfiken och hon berättar då att det är en killkompis. =)

1

Vill ha skostället

Titta vilken bra grej jag hittat. En sådan vill jag verkligen ha, skulle vara kanonbra att fästa på utsidan av toalettdörren.

Plats för 18 skor på så liten yta.

Hittade denna anons i pappersupplagan av reklambladet från Netto, men såg att anonsbladet finns även via Nettos hemsida.

Hur som helst, denna står högt upp på in önskelista. Vi måste verkligen få till en bättre förvaring av allt i hallen. Just nu läggs det mest överrallt så det blir kaos på bara några få minuter. Så vill jag inte ha det!