1

Brorsans dator

Nu är vi framme hos svärföräldrarna. Även min mor och bror är här. *Trevligt, trevligt!* Barnen har öppnat sina julklappar från farmor, farfar, mormor, morbror mfl nu också. Sen har jänta dessutom fått en hamster. Jepp, vi blev tillfrågade först. ;-) Gosan heter hamstern.

Nu sitter jag mest och väntar in tolvslaget för att gå ut och se fyrverkerier. Så nu passar jag på att önska er alla ett gott slut på 2011 och ett riktigt gott nytt 2012. Har ni inte redan räknat ut det så är detta årets sista blogginlägg och vi ses nästa år igen.

Nu hoppas jag att min onda hals och dumma onda öron försvinner med årsskiftet. Trött på att ha ont nu ju.

0

Gott nytt 2012

Vill passa på att önska alla mina vänner och bloggläsare, kända som okända ett riktigtt gott nytt 2012. Hur skall ni fira årsskiftet? Vi kommer att fira det tillsammans med svärföräldrarna, min mor, min bror och så givetvis våra barn. Det kommer även att firas lilljul eftersom vi ju firade jul i Eskilstuna i år.

1

Svarar på era frågor

Sådär, lite sent men nu kommer i allafall svaren från frågestunden som jag hade för några dagar sedan. =)

* Vad har du för planer eller förhoppningar på nya året?
Svar:
Jag vet inte om jag har några direkta planer. Men vissa drömmar har jag ju. Jag vill tex börja på en daglig verksamhet som känns rätt. Jag vill gå ned mera i vikt. Har gått ned 10 kg sedan jag började med Noka. Dock upptäckte jag att jag gått upp typ 1 kg nu i jul, fast jag har ju inte ätit Noka då. 

* Din make lagar ofta maten, om jag förstått det hela rätt, kan du laga mat och vad är i så fall din favorit att laga, eller tycker du helt enkelt att det är alldeles för trist att pyssla med och överlåter det till honom istället?
Svar:
Jag kan laga mat. Men jag tycker helt enkellt inte om att göra det.

* Vad är ditt favoritsnacks/godis?
Svar:
Det är nog Chips med dipp och choklad.

* Har ni hunnit göra några planer för sommaren/barnens sommarlov?
Svar: Nix

* Hur länge har ni varit gifta?
Svar: Vi gifte oss på midsommarafton 2003, så vi har om jag räknat rätt varit gifta i 8 år nu.

* Hur gammal var du när ni fick ert första barn?
Svar:
Jag var 23 år då.

* Vill ni ha fler barn?
Svar:
Absolut, men jag vill gå ned i vikt först. =)

* Tycker jag vet så mycket om dig redan då vi känt varandra länge och pratat mycket via Lunarstorm, mail, Facebook och nu i bloggen. Men tänkte på ert hus. Hur länge får ni bo där? det var din svärfar som köpte det va och ni hyr det av honom? Är det dyrt med tanke på el och uppvärmning och hyra. Vi betalar 7300 för en fyra på 83 kvm då är parkering, fläkt och spis på tillval i hyran men elen betalar vi för sig.
Svar:
Har ingen aning om hur länge vi "får" bo här. Hur länge får du bo i din lägenhet? Det stämmer att svärfar äger huset vi hyr. Njaä! Det är billigare att bo här än att hyra en lägenhet. Vi har en fyra på 108 kvm + stort förråd + garageplats (utan värme) + P-plats ute + sophämtning + el i garaget + el hemma, + värme hemma + avgift till samfälligheten + avgift till villaförsäkringen + hemtelefon och internet från comhem. För detta betalar vi 5201kr/mån, eller ska betala. ;-)

* Åh sånt här är så svårt, det är ju så mycket man vill veta. Men jag vill veta mer om Asperger :) det intresserar mig som du säkert förstår extra mycket... Kram fina och Krya på dig vännen
Svar:
Jag berättar gärna mera, men det är svårt att bara berätta utan frågor liksom. =) Kan dock rekommendera dig att även besöka Joannas blogg, hon skriver mycket om Asperger och föreläser även om det.