0

Köttfärs som köttfärs...eller?

Ja... så trodde jag också... men det var innan jag testade att köpa köttfärs från Hälsingestintan.
 
Rackarns så god köttfärs. Testade att göra hamburgare av av köttfärsen, ch det var så lätt, bara att skära upp och platta till, på med lite salt och peppar och sen steka.
 
Tidigare har jag inte sett kött från dem i butik, men nu kommer jag garanterat att hålla utkik i fortsättningen. Visst, deras köttfärs var lite dyrare än vanlig färs, men jag illade att det stod vilken bonde köttet kom ifrån och den fantastiska smaken, ja den var oslagbar, den går inte ens att beskriva, den måste verkligen upplevas.
0

The Babysitters

 
A teenager turns her babysitting service into a call-girl service for married guys after fooling around with one of her customers.
Filmkategori: Drama
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Nä, detta var inte alls i min smak. Såg halva filmen sen gav jag upp.
0

The Boss Baby

 
 
A suit-wearing briefcase-carrying baby pairs up with his seven-year old brother to stop the dastardly plot of the CEO of Puppy Co.
Filmkategori: Animerad familjefilm
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Denna film tittade jag på när jag flög mellan Bangkok i Thailand och Arlanda i Sverige. Jag har länge trott att jag inte gillar animerade filmer, men här blev jag glatt överraskad då filmen visade sig vara riktigt bra och underhållande.