0

Detta är jag!

Välkommen till min vrå här i cyber. Bloggen är min ventil och här skriver jag om allt som intresserar mig och berör mig. En blandad kompott där du kan finna allt mellan himmel och jord. Något som ligger mig varmt om hjärtat och upptar mycket av min tid är filmer och serier, detta är mitt sätt att ladda upp min energi som fort tar slut.
 
Jag är en helt "vanlig" trebarnsmamma i en helt "vanlig" diagnosfamilj. Jag figurerar på internet under pseudonymen Celine Naminah. Tillsammans med våra underbara pälsklingar så bor vi i en kutnära småstadsidyll. Det har tagit mig många år att komma hit, men nu vet jag äntligen vem jag är. Jag är envis, ibland på gränsen till tjurig, jag är aspie, unik, lyhörd (ibland). Med andra ord är jag mig själv, ta mig som jag är eller sök ett annat sällskap. Jag gillar att träffa vänner, men jag blir fort uttröttad av det, sen tar det i regel några dagar att återfå energin. Många tror att vi aspie inte gillar att träffa folk, men där är vi alltså precis som "normalstörda", vissa gillar att umgås med folk, andra vill hellre vara hemma själva.
 
Något som också upptar mycket av min tid är en grupp på facebok, där jag är admin. Genom den gruppen har jag också fått två underbara adminkollegor

Viktiga händelser:
* GBP 11 september 2012
* Gått ned 76 kilo
* Blev av med typ 2 Diabetes efter viktnedgången.
* Särbo 6 november 2014
* Thailand 5 mars-12 mars 2015