0

Akutinköp och rastgård

Det blir sällan helt så som man planerar. Igår fick vi akut ge oss iväg och köpa en ny kolsyremaskin för den jag hade hemma hade gått sönder och även reserven hade pajat. Det är bara att konstatera att jag använder dem flitigt så till slut orkar de inte längre och pajar och för mig blir det då en katastrof. Jag hade inget att dricka och var törstig
 
Enligt Rustas websida skulle de finnas till nedsatt pris och en sådan hade jag tänk köpa och sedan köpa en i bättre kvalitet senare från tex Elgiganten, de håller längre tid. Men tyväärr fanns inte de till nedsatt pris så jag fick såklart köpa till ordinarie pris. Aningen irriterande då denna till ordinarie pris är exakt densamma bara färgen som skiljer.
 
Hur som helst, när det var gjort så släppte Fredrik av mig, Busfia och Donna vid hundrastgården så Donna fick leka av sig och jaga tennisboll ett tag innan vi till slut gick hemåt igen.
 
 
0

Supernatural (2005)

 

Supernatural berättar historien om Sam (Jared Padalecki) och Dean Winchester (Jensen Ackles), två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränat sina söner i att kämpa mot ondskan. Sam åkte iväg för att studera juridik medan Dean stannade och hjälpte pappa med demonjakter. Det plötsliga försvinnandet av deras pappa återförenar bröderna som åker runt hela USA i en svart Chevrolet Impala av 1967 års modell och undersöker paranormala händelser och annat oförklarligt. Många av dessa händelser är baserade på folksagor, myter och Amerikanska legender men de stöter även på klassiska övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och spöken.

 
 
Mina tankar om serien:
Finner inga ord för att beskriva serien eller vad jag tyckte. Serien hade precis allt som en bra serie ska ha. Inget saknades. Tokspänning i vartenda avsnitt, drama, intriger, mystik, en röd tråd genom handlingen, överraskningar, oväntade saker. Ja allt för att inte tala om Sam och Dean som ja snabbt förälskade mig i. Otrolgt bra och färgstarka karaktärer och dessutom snygga. =) Ett måste att se för den som inte redan sett det. 
 
 Har sett till och med S13E13
0

Minikalas med migrän

Det vanliga brukar vara att Fredrik, svärmor eller Babblis får migrän när det är något. Men så var det inte i söndags då vi var till svärföräldrarna för ett minifirande av Babblis som har fyllt 14. 
 
Denna gång var det jag som fick migrän. Jag var med när vi åt lasagnen som sonen önskat och när han öppnade paketen. 
 
Vi kom lite tidigt så det blev liksom lite bakvänd ordning och han fick börja med att öppna paketen och sen åt vi efter det.
 
Vad som hände sen vet jag inte för mitt huvud krashade och jag drog mig undan och vilade och lyckades faktiskt somna. Blev väckt av Fredrik när han tyckte att det var dags att bege sig hemåt igen. Men jag tror grabben blev nöjd ändå trotts att det var mest kläder han fick. Men så som han skjutit i höjden på sista tiden så har han nog insett själv också att han behöver kläder.