0

Jessica Darling's It List

 
Jessica Darling's older sister gives her the "IT List," a checklist on how to navigate the middle school popularity hierarchy. The instructions appear simple enough to follow, but like life, nothing is as easy as it seems.
Filmkategori: Familjefilm
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Helt ok som tidsfördriv, men inget wow. =)
0

Altered Carbon

 
Set in a future where consciousness is digitized and stored, a prisoner returns to life in a new body and must solve a mind-bending murder to win his freedom.

Mina tankar om serien:
När jag läste vad serien handlade om så lät den riktigt spännande. Men tyvärr blev det en besvikelse för mig. Den var aldeles för knepig att få grepp om och historien ja den upplevde jag som otydlig. 
 
Efter att ha pausat för nattpromenad med hunden så kom jag sedan inte ihåg ett smack av vad jag sett och det är verkligen inget bra tecken. 
 
Har sett till och med S01E05
0

Stegräknarfnatt

Torsdagen blev det ännu en dag i Nyköping med massa spring i olika affärer och fyndande inne på loppis. Helt slut blev jag, så vi avslutade med att äta innan vi åkte hem. Konstaterade även att min stegräknare fått fnatt helt och hållet. Eller tja, jag har två olika i telefonen. Den ena stegräknaren sade att jag hade gått 25.147 steg, och vist hade jag gått betydligt mer än jag brukar, det känns i helsa kroppen. Men fullt så mycket har jag nog inte gått. Min andra stegräknare säger 11.108 steg och det är nog mycket närmare sanningen. Märkligt att det kan skilja så mycket. Jaja, ingen av dem är ju 100% tillförlitlig då båda är appar i telefonen men ändå.
 
Jag har dem inte för att veta exakt antal steg etc utan mera för att få en uppskattning.