2

Jag har något som inte du har!

Jag finner inga ord, jag vet inte hur jag skall uttrycka min tacksamhet. Om man kan älska en underbar klippa till vän så är det de jag gör. Tack underbara goa du. Alla borde ha en sådan vän som du.
 
Efter en dag med idel besvikelser och dessutom en sprängande huvudvärk farligt lik en migränattack så gjorde det under för själen att se posten från dig som kom till mig idag.
2

Jag såg en räv!

Vi har haft en helt igenom ljuvlig kväll ikväll. Det startade mwed att jag ringde hem Skräpfia. När hon kom hem åkte vi till Clas Ohlson och köpte en nätverkskabel till mamsen. När vi tankat gas så styrde vi mot mamma och världens bästa bonusbrorsa.
Väl framme bjöds det på saft, bullar och massa skratt med underbart sällskap.
 
Det var riktigt underbart mysigt i deras gamla kåk ute på vischan med alla mysiga öjus som var tända i vardagsrummet medan vi fikade.
 
Sen plockades kortleken fram och vi spelade ett parti plump. Kan ju erkänna att jag åkte på storstryk, även Skräpfia klarade sig mycket bättre än mig och det kändes ju lite surt. Får väll skylla på att jag var ringrostig. Har ju itt spelat plump sedan jag satt i köket i Haddal hemma hos Örjan och det är väll typ 15 år sedan nu.
 
Kul var det i vart fall så nu hoppas jag att det itt dröjer länge innan de blir av igen. Däremot blev det bara ett parti eftersom vi var tvungna att ta oss hem, det är ju som bekant en dag imorn med och då måste jag ju upp.
 
På vägen in mot stan från landet så såg jag en räv som sprang över vägen.
 
 
 
0

Tjohoo, ja vann ju!!!!

Jag var med i en tävling inne i MansonDusts blogg och idag såg jag i vinnarinlägget att jag vunnit. Titta här.
 
Så nu är jag riktigt glad. Jag har redan sett ut vad jag ska köpa. Det kommer att bli mössa och vantar till Bustrollet i regnbågens alla underbara färger.Han behöver lite färger som livar upp eftersom overallen är helsvart.
 
Jag försökte lägga in beställningen redan nu men det verkar som om banken trasslar sig en aning så jag år försöka lite senare för givetvis översten totalsumman presentkortet med en del. Men det var ju så fint och barnen behöver ju varma och reäla saker i vinter.
 
Tusen tack Cim för underbara tävlingar!
 
Nu skall jag sätta mig i bilen och åka in till stan och se om ag kan köpa lite för mina presentkort på Wrapp och sen bär det av till världens bästa mamma.