0

Apocalypse Pompeii (2014)

En före detta marinsoldat är i Neapel med sin familj för att söka jobb. Hans fru och dotter passar på att besöka Pompeji när historien upprepar sig och Vesuvius får ännu ett våldsamt utbrott.
Filmkategori: Äventyr/Action
Språk: Engelska
 

Mina tankar om filmen:
Olidlig spänning, en riktig nagelbitare... Ett måste att se om man gillar spänning...
0

Klippt mig m.m

Tog bussen in till Nyköping idag och klippte mig. Otroligt trevliga var de där jag klippte mig så det blir nog så att jag åker dit även nästa gång. Inte bara att de var trevliga, det var även otroligt skönt att klippa sig.
 
Nu synns det kanske inte så mycket på bilden, men han klippte nog av säkert en decimeter för att få bort det slitnaste. Sen hälpte han mig att sätta upp håret i en tofs, jag hatar ju när det flyger omkring. Lite vax blev det i håret också för att det inte skulle flyga omkring så djäkligt. Passade även på att köpa mig en liten burk med vax så jag kan tämja håret själv.
 
Gick till Clas Ohlsson och köpte lite krokar när jag ändå var nere på stan. Sen får jag hoppas att de fungerar till det jag tänkt ha dem till. Ni kan väll hålla tummarna. =)
 
Gick och fikade med en go väninna, åt en ostfralla och drack lite varm choklad.
 
Sen blev det besök på ÖoB, Karlssons och Elgiganten. Bäst att pasa på ju när man kan få skjuts.
 
Som ni säkert ser så såg jag också häftiga sopkorgar. Tänkte köpa en Allas idag, men de fann inga att få tag på. De sm fanns hade skickats på retur tidigt i morse.
 
 
0

Knatte, Fnatte & Tjatte på äventyr - Vol 2

När det gäller roliga äventyr, lever Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr upp till förväntningarna! 
Farbror Joakims ständiga jakt på värdefulla fynd gör att både han och Knattarna får dra iväg på spännande uppdrag över hela världen.

Följ till exempel med gänget på ett fartfyllt och högtflygande flygplansäventyr i "Höjdarkuppen" och se vad som händer när Farbror Joakim hittar en hemlig anteckning i en urgammal bok...

Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr är en skattkista full av skratt och spänning för hela familjen!

Filmkategori: Familjefilm 
Språk: Svenska
 

Mina tankar om filmen:
Behövde ju inte tänka för att hänga med i handlingen... Joakim Von Anka och knattarna är underbara!