0

Tacos och Skärgårdsmuset

Igår blev det enligt grabbarnas önskemål Tacos till middag och inför att Bustrollet skulle åka till sin far så bakade han även en hel del, både negerbollar, kladdkaka och sockerkaka. Innan vi åt tacos så kom grabbarnas far och hämtade mig och Bustrollet så åkte vi ut till gamla Oxelösund och besökte Skärgårdsmuset. Babblis ville inte följa med så han fick stanna hemma.
 
 
 
 
 
 
 
Bänkarna i detta kök var verkligen inte höga. Typ som hemma hos min mor och hennes sambo.
 
Vedspisar är så charmiga...

 

Damen på bilden hette liksom min farmor Ester, fast Ester vid vävstolen märkte inte att hon fick besök.
 
Min tacos, jag åt bara en sen var jag lagom mätt.
 
 
0

Två flugor i en smäll

I fredags hade vi tid för Bustrollet på Ortopedtekniska. Vi hade en hmlans flax där och lyckades klämma in Babblis på samma tid.

Det slutade med att vi kom därifrån med varsinna inlägg till grabbarna samt att vinterskor är beställda, de ska vi hämta nästa månad.
 
Den tid vi hade för Babblis som de ännu inte skickat ut avbokades så någon annan kan få glädje av den tiden istället.

När vi sedan var klara åkte vi förbi lite snabbt och lämnade Skräpfias plånbok till henne, hon hade glömt den hemma.
 
Sen blev det ett besök på Apoteket för att kpa ut medicin och sen in på Citygross och handla. Tack och lov hade jag med en 10% lapp. Fika vid Citygross blev det också och ett besök i Gamla Oxelösund på vägen hem och där hittade vi ett Pokemonstopp och några pokemon. =)
 
 
 
 
 
 
 
 
0

One Tree Hill

 
Tree Hill är en liten stad. Kanske för liten för två halvbröder, Lucas och Nathan Scott som har samma pappa men som lever helt skilda liv. Nathan är pappans ögonsten medan Lucas är den övergivna sonen och nu är båda med i samma basketlag. Den här bonusutgåvan innehåller alla 22 avsnitt från det första året och är full av brustna hjärtan, utmaningar, lögner och kärleksförhållanden som uppstår när Lucas och Nathans öden möts. Med tanke på deras bakgrund får pojkarna nog så svårt att jobba tillsammans. Ytterligare ingredienser är romantiska komplikationer med tre vackra flickor och känslomässiga uppror för de vuxna som återupplever (och ibland ångrar) de beslut som de fattade för länge sedan - livsöden är garanterat på kollisionskurs.
 

Mina tankar om filmen:
Underbart att följa dessa unga studenter under deras uppväxt till vuxna självständiga individer med egna familjer och egna barn.
 
Har sett till och med S09E13