0

Hemleverans

Sitter och myser här hemma och är riktigt glad. Väntade på att få ett brev på posten, men iställt fixade underbara Therese på Nyköpings skönhetsinstitut så att jag fick sakerna levererade ända hem till dörren. Det är vad jag kallar service. =)
 
 
0

En toppendag

Dagarna den senaste tiden som jag är riktigt nöjd med är otroligt lätträknade för det har varit mycket jobbigt senaste tiden. Men den här dagen är jag riktigt tillfreds med. Vaknade upp utan stress och bråkiga barn i morse, kunde ligga och dra mig tillsammans med Donna och bara njuta innan jag tog mig in i duschen.
 
Idag var jag iväg på bio för första gången på otroligt länge. Minns inte senast jag var på bio, så det är nog ett tag sedan. Såg Tsatiki (se trailer - Klicka). Vi var ett gäng som åkte in tillsammans. De anda valde en annan film, men själv är jag otroligt nöjd med mitt val för bortsett från att de pratade svenka (förerar filmer på engelska) så var den riktigt bra.
 
Jag borde verkligen försöka komma iväg på bio lite oftare för det är en skön variation till att se filmer hemma.
 
Efter bion åkte vi iväg och åt mat på Rhodos Kolgrill. Kändes rätt passande att äta grek inspirerat efter att ha sett en film som utspelade sig i Grekland. Själv valde jag vegetariska spett, extra tzatziki och sallad istället för pommes/potatis/ris. Riktigt gott var det dessutom så det kan mycket väl tänkas bli fler besök där vad det lider. En dogybag fick jag med mig hem också för som vanligt så orkade jag bara typ hälften.
 
 
 
0

Sablar vad det blåser

För bara någon dag sedan blåste taket av på radhuslängan bakom där barnens far bor.
 
Nu blåser det storm här igen. Va ute en snabbis med Donna, men det blev bara utanför porten och in igen. Hon satte sig och kissade när det plötsligt kom en stormby. Sen låg hunden på rygg och sprattlade samtidigt som hon kissade. Hmm..