1

Fantastiskt charmigt


Den här gillar jag verkligen. Tycker barnen ser så fantastiskt charmiga ut där de står och diskuterar på sitt aldeles egna språk.

Har ni sett något gulligare? Ja bortsett från era egna barn då. =)
0

Ändringarnas vindarJag känner den obeskrivligt angenäma doften av förändringarnas vindar. Visserligen startade dagen med försovning, men inte mer än att Egis ändå kom i tid till dagiset han skulle jobba på idag. När han åkte viste vi att han skulle jobba även i morgon och då till 12, men under arbetsdagens gång fick han frågan om ifall han kunde jobba till klockan 15 i stället vilket han ju kunde eftersom vi inte har något speciellt planerat.

Nu börjar raringen "gnälla" ;-) lite om att han "aldrig" hinner vara hemma nu för tiden. Men allvarligt talat, jag tror han njuter som fisken i vattnet. För är det något jag lärt mig om min goding så är det att han mår som absolut bäst då han får jobba, och helst med något han trivs med.

Appropå att skicka iväg, så skickade jag mycket riktigt iväg honom nu precis. Till affärn nere på centrum, för tydligen har jag fått något rekommenderat och jag har verkligen ingen som helst aning om vad det kan vara för något. Spännande!

Har för övrigt också funnit två saker som jag skall beställa till min älskade Egis så fort jag får möjlighet. Har på känn att han kommer att älska det. =)
4

Drömfångare

Idag när jänta kom hem från fritids så visade hon mig en aldeles underbar drömfångare som hon gjort idag.

Så nu hoppas jag verkligen att hon kan göra en till mig i morgon för jag tyckte den var himla mysig. Kan hon inte så får jag allt försöka fixa ståltråd och allt hon behöver så att hon kan göra en hemma åt mig.

Egis har både jobbar och varit på skolråd idag. Låter som att det gått bra eftersom han redan under dagen fick vickariat ytterliggare en dag på samma förskola, sen har han dessutom blivit schemalagd flera dagar i april.