0

Fredagsmys på kvällskvisten

Har just kommit in igen efter att ha varit ute en stund med Donna.Nu är det dags för fruktsallad med vaniljsås och serien Being Human US säsong 2.I morgon skall Skräpfia på kalas. Före de skall vi till loppis och lämna in lite saker samt se om vi fått in några pengar. Kanske också hitta sandaler till Skräpfia.Sen skall jag också iväg till en kollega ett tag. I varje fall är det de som är tanken.
fruktsallad
2

Mår piss

Usch och tvi vilket djävla slut på dagen. Fick nyss veta att vårt kommande ESL kurs tillfälle blir flyttat.Nu är det alltså inte bara en vecka ja måste vänta utan två veckor. Dessutom flyttas det kommande tillfället till gången efter. Men gången efters tillfälle tycks ha försvunnit helt i hanteringen. Blä... Kursen är ju det bästa på hela veckan.Sen fick jag inte ens veta allt enskillt så jag fick möjlighet att hantera förändringen och liksom "ställa om" mig. Jag fick veta allt på stormötet så typ allt spårade ur och gick åt helvete för mig så nu mår jag ännu en gång tvärpiss. *suckar*Nu vill jag bara HEM och lägga mig i soffan framför en serie och stänga av omvärden. Jag fungerar inte just nu...
1

jag säger då det...

Jag tvärslocknade igår. Vaknade med hemsk migrän i morse. Fick starta upp med diclofenac. Sen bar det av in till stan för ombesiktning av bilen. Denna gång gick den igenom vilket var himla skönt. Sen åkte vi vidare till Kvantum där jag köpte lite sallad att äta på jobbet.