0

Sonjas sista vilja

 
Det tillhörde ovanligheterna att en död kvinna låg utanför entrén till Åhléns, men Sonja Gustavsson hade aldrig varit en särskilt vanlig kvinna. Hon hade inte planerat att dö mitt i Farsta centrum, men om hon vetat att det var där det skulle ske hade hon inte haft något emot det.

Däremot hade hon planerat allt för sina väninnor, Maggan, Rebecka och Susanne, som chockas rejält av hennes testamente. De får dela på allt alla miljoner och alla spännande investeringar. Men först måste de uppfylla vissa villkor Vill de och kan de göra Sonja till viljes?

Sonjas sista vilja är en riktig bladvändare. Tre vanliga tjejer i femtioårsåldern rycks upp från sina liv och tvingas börja om på nytt under mycket ovanliga omständigheter. Vi följer dem andlöst vare sig det handlar om heta kärleksaffärer i Paris, jobbiga exmakar i Stockholm eller gulliga barnbarn i Östersund.

Det här är en härlig, romantisk komedi som lockar till både skratt och tårar och som är helt omöjlig att lägga från sig.
 
Mina tankar om ljudboken:
Ren njutning att lyssna på. Båda böckerna om Sonja är underbara och har gett mig massa njutning och en del att tänka på.
 
 
0

Nyköpingstrippen

Skräpfia var till tandläkaren idag, imorgon är det min tur. Efter det kom de och hämtade mig på jobbet, så vi kunde åka in till stan.

Vi startade med ett besök på Rusta där jag tittade på porslin. Hittade faktiskt ett porslun jag gillade, men det var för dyrt så vi begav oss till leksaksaffärn där vi köpte flera loom-bands till Skräpfia. 

Sen åkte vi till Karlsson där det slutade med att karln köpte porslin till mig. Det var faktiskt riktigt fint och dessutom billigare än porslinet på Rusta.Typ halva priset, om det inte rent av var ännu billigare än så...

Vad tycker du om porslinet jag fastnade för?

Vad har du gjort idag?
0

Dagen till ära

Idag är en sådan dag då jag tänkt lite extra på min älskade vän Örjan som dog 2004. Idag skulle han nämligen ha fyllt 49 år om han fått leva. Tänk att det redan gått 10 år sedan han rycktes ifrån oss aldeles för tidigt.

Dagen till ära har jag på mig ett armband i hans favorit färgkombination, rött och svart. Min älskade Skräpfia gjorde armbandet nu ikväll åt mig.

Medan Örjan levde lärde han dessutom Skräpfia att klättra ur spjälsängen vid ett av sina besök hos oss.