0

Minneslunden

Nu i eftermiddag/tidig kväll var vi iväg till Minneslunden efter vi varit på ICA. Donna fick sitta kvar i bilen. Det kändes liksom bäst efersom hon u är lite rädd för eld och sådant. Inne på gravplatsen måste vi gå så långt vi bara kan komma eftersom minneslunden liksom ligger i andra änden och det var halt djäklars i mitt skal. Höll på att halka ett flertal gånger. Fy rackarns... Regnade gjorde det också så förutom att vara helt slut då jag kom tillbaka till bilen så var jag också väldans blöt.
 
Det känns i allafall bra att avsluta året med att ha varit dit, för nu är det allt för länge sedan jag sist tog mig tiden att gå till minneslunden. Jag borde verkligen göra det oftare!
På stenen står det "MINNESPLATS för gravsatta på annan ort eller i annat land."
 
0

Upp till 70% rabatt

Kläder är något som just nu fått en faslig åtgång. Förr var det för att de slets och gick sönder eller helt enkellt blev för små över tid. Nu är det snarare så att kläderna mer eller indre faller av mig så jag måste köpa nya för att ha något att sätta på mig. Ok, helt ärligt så gillar jag nya kläder, men jag är mindre förtjust i att betala dem.
 
Av min senaste beställning strax före jul så fick jag skicka tillbaka en del kläder som helt enkellt var för stora och byta till mindre storlek. Idag såg jag dessutom i ett mail att de har upp till 70% rabatt hos Cellbesså det blev en beställning till. Hoppas nu bara att den inte kommer för fort. Den ligger nämligen bara kvar i 14 dagar och jag hoppas på att hinna få pengar innan.