1

Besöket på Elgiganten

Idag bar det av in till stan till Elgiganten. Skulle lämna tillbaka högtalare (öppet köp) som jag köpt och var riktigt missnöjd med eftersom ljudet på på laptopen var så mycket bättre än ljudet i högtalarna och ja, så skall det inte behöva vara.
 
Men tomhänt kom jag inte därifrån. Jag har länge velat ha en ny telefon, nu idag blev det äntligen en.
 
Hade först tänkt köpa telefon till kontantpris men till slut bestämde jag mig för att helt enkellt förlänga abonemanget jag hade så jag fick telefonen för 1 krona.
 
Jag har länge velat mellan Samsung Galaxy SII, SIII och SIII mini, men det blev en vit Samsung Galaxy SIII nu. Läs mer här! Äntligen!
 
Upptäckte däremot när jag kom hem att mitt simkort inte passar i telefonen så jag har beställt ett nytt kontantkort, ja jag fortsätter med kontantkort.
 
Detta innebär att jag kommer att byta nummer sen och Skräpfia kommer att ta över det jag har nu.
 
Ja vet att det hade gått att beställa ett nytt simkort med samma nummer, men då hade jag fått klara mig utan i några dagar och nej, det kände jag mig inte alls bekväm med.
Elgiganten, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy SIII;
0

Valborg

Idag var jag helt slut. Kände att mitt huvud inte stod pall för flera intryck, så efter en del funderande fram och tillbaka så beslutade jag mig för att hoppa över valborgsfirandet i år. I stället stannade jag kvar hemma med Donna och njöt av lugnet.
 
Barnen åkte iväg och tittade på elden och tog lite lotter med sin far. Mannen vann en keps som det stod SN på, riktit snygg så den blev jag lite avis på. Bild på den får ni se senare, sen vann han ett par reklamtofflor också.
 
Eftersom jag inte lyckades ta mig iväg i år så filmade mannen lite, den tänkte jag försöka titta på sen.
 
Önskar alla mina läsare en riktigt trevlig Valborg, ja det som är kvar vill säga, och ja, ni som läser efteråt, jag hoppas ni hade en bra valborg. =)
2

Tack Comviq

Jag har just varit i kontakt med Comviq via deras chatt och ja, jag är förvånad över hur smidigt det gick att få hjälp...
 
Stort tack till dig Mattias på chatten. =)