1

Alla älskar Alice

 
Alice är en tolvårig flicka som bor tillsammans med sin lillebror och sina föräldrar Lotta och Johan. När det uppdagas att pappan har en relation med sin arbetskamrat Anna exploderar känslor av hat, vrede och frustration. I centrum av denna korseld står Alice som med list och hot kräver att få svar på alla komplicerade frågor som en skilsmässa väcker. Är hon fortfarande älskad? Kan hon utan vidare acceptera pappans nya kvinna? Och hur ska Alice förhålla sig till den jämnårige Patrik, som är son till pappans nya kvinna och som också lider av sina föräldrars svek?
Filmkategori: Familj
 

Mina tankar om filmen:
Jag har sett den förr men den är ändå bra att se igen. Alice är en himla stark och skön karaktär som det är lätt att fastna för.
0

Min snygging

Lagom till skolavslutningen har min son som normalt avskyr att klippa sig faktiskt slagit på stort och dragit iväg till mormor och åkt med henne till frisören.
 
Nu är han så snygg så snygg min gosse. Sen har han också varit iväg och shoopat en hjälm eftersom hans gamla kom bort på fritids, hjälm måste man ju ha när man cyklar och det gör han ofta.
 
Använder ni läsare och era barn hjälm när ni cyklar? Jag och mina troll gör det.
0

Mors dag!

Min älskade son Bustrollet överraskade mig totalt idag. Han stack till ICA för att handla lite och hem kommer han med denna som han har gjort till mig. Tydligen fick barnen göra Cupcakes på Ica idag. =)
 
Lika fin som den var god och aldeles varm i mitt modershjärta blev jag. =)