0

Veterinärbesök

Idag har Donna varit på sitt första veterinärbesök sedan hon bev min. I onsdags märkte vi blod i urinet samt att hon kissade inne, något hon aldrig annars gör.
 
Så i torsdags bokade jag tid hos veterinären. Idag var vi dit och hade med oss urinprov. Urinprovet innehöll inte blod, men de hittade spår av äggvita så under helgen skall provet lämnas på odling så får vi se sen. De hör av sig på månag så får vi se om det blir medicin eller vidare undersökningar eller vad som nu händer.
 
Hur som helst så är hon pigg och go som vanligt och inte det minsta allmänpåverkad.
 
Veterinären misstänker att det kan vara en urinvägsinfektion. Allt som allt så slutade dagens besök på 1866:-
0

Walking Thunder (1997)

När nybyggarfamiljen McKay hamnar i Rocky Mountains 1850 möts de av en hård vinter i ett hårt och svårframkomligt landskap - och med en osäker möjlighet att överleva. Med hjälp från en gammal Sioux medicinman och Abner Murdock, en av västerns sista "bergsmän" lär de sig att anpassa sig till det vilda landet. Familjen träffar indianerna, de laglösa och "Walking Thunder", den gigantiska björnen som Siouxfolket anser vara en levande ande på jorden..
Filmkategori: Familjefilm 
Språk: Engelska
 

Mina tankar om filmen:
Spännande, känslosam och lärorik.
0

Uppdraget (2006)

Tre mellanstadie-elever tar sig an giriga byggfirmor, korrumperade politiker och korkade poliser för att skydda en hotad population av ugglor.
Filmkategori: Familjefilm 
Språk: Engelska
 

Mina tankar om filmen:
Helt enkellt underbar att se, mycket bättre än texten gav sken av. =)