1

Habiliteringen igår, promenad med bärgning idag

Igår var vi till Habiliteringen med Busfia. Babblis var hemma med hundarna under tiden. Tjejen på habiliteringen hade jag inte träffat på några veckor och hon frågade mig faktiskt om jag hade gått ned i vikt, det kändes störtskönt för ja. lite har jag gått ned, inte mycket men sakta sakta går det åt rätt håll.
 
Idag var Babblis snäll och tog ut Domna före skolan, sen gick Baloo och jag och mötte upp Elmo och Busfia när de kom till skolan. Efter det gick vi till rastgården så Elmo och Baloo fick rasa av sig. De började med att busa och springa omkring i glädjeyra. Sen körde jag lite huvudträning med båda två. Försökte få Baloo att fatta det där med att rulla runt. Elmo fattar direkt men just det är svårare för Baloo, men jag ser hur han kämpar och vill få till det. Men han förstår inte riktigt vad jag menar trotts att brorsan villigt visade fler gånger. Tips?
 
Sen gick vi upp en liten vända i nedre Frösäng innn vi begv oss hem. I nedre frösäng såg vi en bärgare som skulle till att bärga en bil. När Bärgaren åkte iväg med bilen så såg jag att hela fr<<mrutan var krossad och bilen såg svart/sotig ut på föfrarplatsen.
 
 
 
 
0

Duktig hund, cykelsabotage och stress

Gårdagen gick i ett, hela tiden. Men det började med att Baloo var så superduktig. Vi gick till skolan för att möta Busfia och Elmo. Busfia behövde ett decilitermått och det bar Baloo hela vägen till skolan i en liten påse fastsatt i hans sele.
 
När vi hämtat upp Elmo vid skolan så gick vi en promenad på cirka 2,5 kilometer innan vi kom hem. Sen under skoldagen så ringde Busfia, hennes cykel hade platt däck och hon behövde verkligen cykeln så hon kom hem en snabbis. Tyvärr visade det sig att någon högst troligt saboterat cykeln för hålet i slangn var enormt och såg ut som om någon kört in en fickkniv. Så blir det inte av att exempelvis cykla på glas eller något.
 
Tyvärr går hålet inte att laga utan ny slang behöver köpas, men jag lyckades fixa det genom att helt sonika testa att bara flytta över ett hjul från en reservcykel. Det var ju tack och lov framhjulet så det fungerade. Annars hade jag fått flytta slangen.
 
Sen kom Fredrik och hämtade mig för vi skulle till BUP på kurs om hur det kan vara att ha tonårsbarn med ADHD, gick därifrån med en del tips jag ska testa ochh se om det fungerar bättre.
 
Medan vi var där så fick jag sms ang yngsta sonens cykel. Även den var trasig. Där ser det ut som om någon har roat sig med att sparka på växeln. Alltså, två barns cyklar som råkar ut för något samma dag det känns inte som olyckshändelse... Båda cyklarna stod utanför skolan de går i.
 
Sen hämtades svägerskans hund som han skall vara hundvakt åt och jag klev ur förr att ta en promenad med Baloo, Donna och en 3vlig tjej. När jag sedan kom hem hade Fredrik kommit tillbaka för att hämta Jojohan som skall vara hos honom några dagar samt Elmo som längtade efter sin matte (Busfia) som är några dagar hos sin far.
0

Rita

 
Following the life of a very outspoken and rebellious woman, Rita is a school teacher who is competent in the classroom, but seems to need a teacher of her own, when it comes to her personal life.
 
 
 
Mina tankar om serien:
Först kändes serien inte alls som något i min smak, men ag gav den lite tid och den visae sig bara bli bättre och bättre. Synd att den tog slut. Jag hade gärna sett mera.
 
 
Har sett till och med S04E08