0

För evigt i mitt minne!

Idag skulle du ha fyllt 51 år om du hade fått leva. Men i mitt huvud kommer du för alltid att förbli 38 år som du var sista gången jag träffade dig.
 
Helt ofattbart, snart är jag lika gammal som du blev, *kuslig tanke* Det är ju ingen ålder!
 
Mäkligt att du redan varit borta i 12 år, hur kan tiden gå så fort?
 
Du kommer för alltid att finnas i mitt minne, som ett kärt minne jag vårdar ömt och käreksfullt, tar fram och tittar på och sen packar undan försiktigt.
 
R.I.P finaste vännen!
02. Aspie, kärlek, saknad, sann kärlek, sann vänskap, vänskap;
1

Pan Am

 
 
Pan Am är en amerikansk dramaserie som handlar om fyra flygvärdinnor anställda på flygbolaget Pan American World Airways. Serien, som utspelar sig 1963, hade premiär på kanalen ABC den 25 september 2011. I Sverige visades det första avsnittet på TV 3den 16 oktober 2011.
 
 
Mina tankar om filmen:
En serie det är lätt att fastna i då det alltid händer något och karaktärerna dessutom är starka och lätta att fastna för. En serie ag verkligen rekommenderar!
 
Har sett till oc med S01E14.
0

Skolan

 
”Skolan” utspelar sig föga förvånande på en skola. Här finns en vaktmästare, en rektor och ett gäng lärare. De är överdrivna figurer och agerar så som ingen lärare skulle göra. Däri ska humorn finnas. ”Slöjdis” råkar skära av sig ett finger. Kul. Vaktmästaren Ingebjörn gillar inte att jobba utan spelar mest tv-spel i vad som ser ut som skolans källarlokaler där han även bor. I en scen står han på en stol med ett rep runt halsen – givetvis och lyckligtvis är repet för långt när han hoppar från stolen han står på. Den händelsen binder i alla fall samman den övergripande berättelsebågen i premiären (det handlar också om en nyckelknipa). Tydligen tyckte någon att det var roligt.
 
 
 
 
Mina tankar om serien:
Ja... Vad ska man säga.... Kul tidsfördriv tillsammans med barnen...
 
Har sett till och med S01E03