0

Annat löst folk

I detta inlägg kommer jag att pressentera personer som betyder mycket för mig och som då och då förekommer i min blogg.
 
 
Örjan
 
En helt unik och underbar norrländsk kille om för alltid kommer vara ett kärt minne. Han var min första pokvän, förta kärlek och bästa vän. En idag fast det har gått så många år sedan hans aldeles för tidgia död så kommer jag på mig med att vilja ringa till honom när något inträffar. Med onom kunde jag prata om precis allt.
 
Han var yngst i en syskonskara av på fyra. Han hade ett underbart skratt och ofta glimten i ögat, var alltid lite busig samtidigt som han var sådär norrländskt lugn. Han hade bott en period i Stockholm och jobbade då på en postterminal, men vantrivdes och valde att flytta hem till härliga Härjedalen igen.
 
Vi träffades då vi båda studerade på Bäckedals Folkhögskola i Sveg, sen började han jobba på Sykes, med teknik support för Telia, efter det blev det på Sågen i Sveg där han var anställd fram till sin för tidiga bortgång. Efter att ha googlat lite så har jag nu också sett att Sågen ar lagts ned och att samtliga anstälda varslats.

-- Läs här --
 
 
 
Handyman
 
Min mors sambo som bor ute på landet. Häst och hundägare. Alla borde ha en Handyman som kan hjälpa dem med klurigheter som att få upp lampor, dra kablar, bygga kaninbur ala byggsats och mycket annat som tex storhandlingar. De skulle jag aldrig fixa själv.
 
 
 
GarnCarro
 
Denna störtsköna unika tös har börjat ta stor del i mitt hjärta. Ja har inte känt henne så länge i faktisk mening, men det känns som om jag har känt henne i hela mitt liv. Första (ja faktiskt enda, hittills) gången jag träffade henne så kände jag direkt hur det klickade, allt bara kändes så rätt! Det var som om jag träffade någon jag på något mystikt vis känt i hela mitt liv. Jag kände direkt att jag kunde vara mitt vanliga knasiga jag och bara köra på. Jag behövde inte ständigt vakta min tunga, det var så skönt att bara få vara sig själv med någon annan.
 
Goa GarnCarro är en ständigt pysslande tjej som samlar på döingar, ja nu menar ja inte att hon har trädgården full av döda människor, bara deras huvuden. Eller, nä, det blev nog lite makabert och en bit ifrån sanningen, men faktum är att hon samlar på dödskallar, och garn är hennes ständiga trogna följeslagare. När hon inte har garn i sin närhet, ja då är det läge att checka upp henne för då är det något som är knas för det är liksom inte likt henne.
 
 
 HappyGirl
 
Hon är en urgo, glad och supermysig tjej. Social och sprallig, lätt att tycka om helt enkelt. Lite yngre än min Skräpfia, men mogen för sin ålder och ansvarstagande. En riktig djurvän med riktigt bra organiseringsfärdigheter. Hon och min Skräpfia är varandras motsatser men kompletterar varandra på ett bra sätt.