2

Boktips

Dags att göra något jag inte gör allt för ofta. =) Jag vill tipsa er om en bok som jag kom över idag. "Om ett missfoster" skriven av Pauline Wågström.

Boken kan beställas här. Kanske finns det flera ställen, har inte kollat så noga. Men oavsett så kan och vill jag varmt rekommendera boken. Det är ytterst sällan jag finner en bok där jag fastnar redan efter första meningen i prologen.

Googlade lite på boken och hittade ett yutube klipp där författaren själv läser bokens prolog. Kolla gärna på det och ja, boken är en självbiografi.1

Synns det?

Blandad kompott serveras till intresserad läsare. Mannen och minstingen fick allt för lite sömn inatt eftersom minigossen som numeera inte längre är så mini samtidigt som han ju alltid kommer vara vår mini var sjuk och spydde flera gånger inatt så detta har givetvis medfört att han varit hemma från skolan idag och kommer så även att vara i morgon, sen får vi se.

Vad mera då, jag har ont i magen, tokigt ont. Sådär som jag får då jag fått i mig för mycket laktos (mjölksocker för er som inte vet vad det är). Detta gör att jag inte mår något vidare just nu. Men men, det går väll över.

Just nu sitter mannen och hjälper mor min med ett CV över telefon.

Jag har även varit iväg till Ebba idag vilket var ovanligt uppfriskande. Vi skrattade en hel del.

Mannen berättade en sak som fick mig att bli så otroligt överraskad att jag inte inte riktigt vet vad jag skall tro. Han berättade att han sagt till sin far att jag gått ned i vikt varpå fadern då svarat något i stil med att han sett det sist han såg mig. :-O

Det är en av mycket få positiva saker han sagt om mig.

1

LäsläxaMannen har ägnat en halvtimma åt att hjälpa jänta med hennes läsläxa och nu får jag fortsätta för han orkar inte. Tydligen har jänta fått en bok med många sidor med massa text nu så ja, på återseénde.