4

Nä...

Jag vet inte vad jag ska skriva. Har typ förlorat fotfästet. Händer bra saker men jag blir inte glad för det. Mitt redan dåliga minne har blivit uruselt. Kan bli sittandes långa stunder stirrandes rätt ut i intet undrandes vad sjutton det var som jag var på väg att göra.

Varit till läkaren idag och fått ut massa mediciner och numera ökad dos av Cipralex, från i morgon går jag upp på full dos.
Vad är detta för buske som jag såg ute idag? Jag gillar den. Har den blommor sommartid? Ser bladen lika fina ut sommartid?

0

Hos tandläkaren

Idag var vi till specialisttandvården med grabben igen. Himla bra att det finns specialisttandvård när den behövs. Där är de verkligen lugna och lyhörda och tar allt i barnens takt.

Grabben skötte sig rent exemplariskt bra hos tandläkarn och de fick laga hans tand.

Sen vill jag tacka er läsare som hjälper mig och stöttar mig med era positiva tillrop.

2

Mentalt utmattad

Idag var jag och träffade Ebba. Skillnaden idag mot alla andra gånger var att jag efteråt inte känxe lättnad utan jag kände mig helt slut. Dagens möte var riktigt riktigt tufft och jobbigt. Men jag fick en del information som jag inte fått tidigare vilket var bra.

Orkar inte tänka så mycket nu och ja, bloggen har blivit lidande också men ja, sådant är livet så jag tänker inte be om ursäkt för att bloggen blir lidande, det tillhör. Alla har vi svackor och själv tycks jag ha fastnat i kvicksand nere i en djup svacka.

I morgon skall vi till tandläkaren med Kevin. På fredag skall jag träffa läkaren på psykiatrin. Måste nog erkänna att jag på ett sett längtar efter det. Jag hoppas att läkaren har något bra förslag att komma med som kan hjälpa bättre nu när inte Cipralex räcker till längre. :-/ Håll tummarna!