3

En väldigt sen måndagslista 30/4

Höll ju totalt på att glömma måndagslistan idag. Kanske för att det mera känns som lördag än måndag. Vad vet jag, men här kommer den i varjefall. Mannen ligger och snarkar bredvid mig, fast då man ber honom sluta snarka så säger han att han ser på tv. Hmm... Med nacken mot tvn och högt snarkandes i så fall.


  • Det kändes bra även idag då boendestöd kom. Underbart. Hoppas det fortsätter.
  • Barnen gick i skolan idag. Har förstått att många skolor låtit barnen vara lediga i och med att det är klämdag och allt.
  • Vädret idag var riktigt skönt när vi var iväg och tittade på majbrasan. Mötte även en från jobbet när vi var där. *trevligt trevligt* Hon har en förmåga att poppa upp både här och där. Sist var det i skoaffärn inne i stan. Känns föresten konstigt att kalla det för majbrasa, det är ju i april. Knäppt!
  • På onsdag skall jag träffa min "nyckelpiga".

Vill du också göra en egen måndagslista så gå och titta hos Lilith, hon håller stenkoll på vem det är som håller i måndagslistan. Jag hänger inte alls med i de vändningarna. =)

0

Philips AirFloss | Avslutas ?


Jag tävlar hos Janina, Molly, Jennyn & Sofie om att vinna denna underbara mojäng. Verkar vara riktigt bra och något som jag med tandläkarskräck verkligen behöver. Tandläkarskräcken och min Asperger har tillsammans hindrat mig från att besöka tandläkaren på 15 år. Tabletter som sliter på tänderna gör inte det hela bättre så jag hoppas verkligen på att vinna denna, för vem vet, det kan mycket väl vara den som räddar mina tänder från att helt paja ihop.

Tycker ni med skall ta chansen att tävla. =)

0

Philips AirFloss | 30/4


Jag tävlar hos Janina, Molly  & Jennyn om att vinna denna underbara mojäng. Verkar vara riktigt bra och något som jag med tandläkarskräck verkligen behöver. Tandläkarskräcken och min Asperger har tillsammans hindrat mig från att besöka tandläkaren på 15 år. Tabletter som sliter på tänderna gör inte det hela bättre så jag hoppas verkligen på att vinna denna, för vem vet, det kan mycket väl vara den som räddar mina tänder från att helt paja ihop.

Tycker ni med skall ta chansen att tävla. =)