0

Dag med fynd

Igår var jag och Fredrik in till stan tillsammans med Skräpfia i vår lånebil.
 
Vi startade med en tur på Öppen Hand där vi hittade lite fynd. En tv-bänk som tanken är att den skall göras om till kaninbur åt Wilma. Sen hittade jag lite glas i samma serie som jag samlar på. Jänta köpte lite egna glas och vi hittade lite kläder åt pojkarna.
 
Efter loppisen så åkte vi hem till svärföräldrarna, lämnade en tidning, kelade med hund, myste med barnens kusin och fikade innan vi åkte vidare till Påljungshage där jänta skulle in på djuraffären. På parkeringen utanför mötte vi en vi känner så vi stannade och pratade lite.
 
Nästa steg blev den andra djuraffären där jänta till slut köpte lite saker till kaninen. En tur in på Ica Maxi blev det också innan vi åkte iväg och stoppade lite i våra hungriga magar på vägen hemåt. 
0

When Calls the Heart

 
 
 
Elizabeth Thatcher, a young school teacher from a wealthy Eastern family, migrates from the big city to teach school in a small coal mining town in the west.
  

 
Mina tankar om serien:
En underbar serie där vi får följa en nyutexaminerad lärare i hennes första jobb i Western. Helt underbart att se hur hon utvecklas ochfinner sin egen plats i det lilla samhället långt ifrån sina socitetsberoende statusjagande föräldrar som bara bryr si om giftermål med rätt personer ur socialt socitetssammanhang. 
 
 Har sett till och med S04E10
 
 
 
0

Dimman

 
 
En grupp människor fastnar i en mataffär när en mystisk dimma plötsligt drar in över staden. I dimman finns obeskrivbara monster och det är omöjligt att gå ut. Människor inne i butiken börjar förlora förståndet samtidigt som monstren försöker tränga igenom barrikaderna.
  

Mina tankar om serien:
Även om den vissa bitar var spännande så var den minst lika knepig att förstå som övriga böcker Stephen King skrivit... Sen slutade den såklart med en cliffhanger.
 
 
 
 
Har sett till och med S01E10