0

Tracy Beaker kommer tillbaka

 
Tracy Beakers stora dröm är att bli författare, men när hennes metod att nå dit går emot fostermammans regler är hon plötsligt tillbaka på barnhemmet. Men nu av en helt annan anledning. Fri fortsättning på serien "Tracy Beakers dröm". 

 
 
Mina tankar om serien:
Som allt annat med Tracy Beaker så är enna serie undebar att se. =) 
 
 
 
 
Har sett till och med S03E26
 
 
 
 
 
 
 
 
0

Hämtat släp och sängram

Yngsta sonen Jojohan är verkligen helt fenomenal på att förstöra sina sängar och nu är hans säng inne på sista sucken. Så idag begav vi oss ivög och hämtade en släpkärra som vi lånar över helgen och sen åkte vi och hämtade en ny sängram till honom som jag haft turen att hitta i en facebookgrupp. 
 
Grabbens nya sängram ser ut som den på bilden fast är just nu i delar. På lördag har vi fullt schema så på söndag blir det till att skruva ihop grabbens nya sängram, lägga i hans bättre begagnade madrasser (som vi hämtar imorgon) och köra allt det trasiga och utslitna samt diveerse annat till tippen. Lika bra att passa på när man har tillgång till släp.
0

Farbror Joakim och Knattarna - Jakten på den försvunna lampan

 

Ta en mystisk gammal skattkarta. Lägg till en gömd pyramid full av lömska fällor. Krydda med en stor skatt av guld, juveler och en magisk lampa. Avrunda med en ond trollkarl. Vad får du då? Du får Jakten på den försvunna lampan! Ett riktigt fartfyllt äventyr från början till slut, med Farbror Joakim, Knattarna och lilla Anki i deras vilda jakt efter Collie Babas försvunna skatt. Men den onde Merlock har följt efter dem i hemlighet. Han vill bara få tag på den magiska lampan som ger honom obegränsat med önskningar. Onda önskningar...

Farbror Joakim och Knattarna i Jakten på den försvunna lampan är ett äventy i högsta fart som börjar med en kraschlandning i Egypten och slutar med en spännande kamp i Merlocks förtrollade slott!

 
Filmkategori: Familjefilm
Språk: Svenska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Helt ok att slötitta på medan man spelar på mobilen.