2

Valborg

Nu är jag trött, riktigt riktigt trött. Vi har varit iväg med barnen och Bonny till majbrasan. Väl där träffade barnen massor med folk de känner. Man märker ju direkt att de är ute och rör sig bland folk mycket mer än vad jag och Egis är.

Vädret var väll inte det bästa man kan önska sig när man är ute med tre barn och en hund, men det gick bra. Det blev en del lotter som givetvis var nitlotter. På chokladhjulet vann jag däremot en 200 g mjölkchoklad. Ruby visade sig vara en hejare på att kasta pil, hon lyckades vinna 3 påsar godis och en 100 g mjölkchoklad. Givetvis är hon ju också en mycket snäll atorasyster som gav sina bröder varsin påse.

Barnen passade även på att fiska i fiskdammen och där fick de varsin godispåse.

På det stora hela kan man nog säga att barnen var rätt nöjda med dagen, speciellt som de tidigare idag också fick böcker som vi köpt för 10 kr styck på Ica Maxi, lite sopbubblor samt brännbollssett.

I morgon åkeer Egis hyfsat tidigt iväg mot Härnösand och blir borta till och med fredag kväll. Trist att vara hemma själv, men det får gå det med. Bonny blir hämtad lite senare i under morgondagen. I varje fall är det väll så planen ser ut just nu. Men för oss är det ingen brådska, de är inga problem att ha Bonny här, faktum är att det bara är roligt.
0

Megalocket Arne

Djäklarns förkylning, den har satt sig i öronen och gett mig megalocket Arne. Speciellt höger öra är extra drabbat nu.

Ikväll är vi hundvakter åt svägerskans Bonny. Eller om man frågar jäntan vår så är det hon som är hundvakt.

Karln åker till Härnösand i morgon och jag blir som vanligt hemma. Om ett tag skall vi ge oss av och kika på Majbrasan.
1

Örontrubbel igen

*Ogilla* Jag är verkligen innerligt trött på denna envisa efterhängsna förkylning.

Nu har den dessutom satt sig på mitt vänsteröra och resultatet har inte låtit vänta... Lock, lock, lock och en evig känsla av svullnad.

Efter reäl snytning av heltäpp näsa så släpper locket, men bara för en kort stund vilket tyder på tilltäppt örontrumpet som läkaren sist sade då det kändes likadant.

Finns inte så mycket att göra tydligen mer än att försöka ladda upp med tålamod och fortsätta snyta, snyta och snyta och så givetvis tryckutjämna... Vilket ju automatiskt sker då jag snyter mig.