0

3%

 
 
A thriller set in a world sharply divided between progress and devastation, where people are given the chance to make it to the "better side" but only 3% of the candidates succeed.
 
 
 

Mina tankar om serien:
Första avsnittet var grymt bra och redan efter några minuter var jag fast och såg sedan hela säsongen i ett svep under kvällen.

Men u mer jag såg desto konstigae blev det och konstigast av allt var nog slutet, när jag hoppades på att få se lite om hur de levde i "den nya bättre världen" ja då var serien snopet nog slut och här sitter jag och undrar, vad hände sen. Hoppas det kommer en fortsättning så man får se hur de lever där på andra sidan.
Har sett till och med S02E10
 
 
 
 
 
 
0

Geostorm

 
 
Efter en rad oförutsägbara naturkatastrofer kommer världens ledare fram till en plan att skapa ett satellitsystem som kan hålla klimatet i schack och människorna trygga. Men något går riktigt snett då nätverket som skulle skydda jorden i stället attackerar den. Tiden är knapp innan en geostorm sveper undan allt, och tar befolkningen med sig.
 
Filmkategori: Action
Språk: Engelska
Text: venska
 

Mina tankar om filmen:
Wow, vilket drag och vilken spänning, måste absolut ses!
 
 
0

Grey's Anatomy

 
 

Flerfaldigt prisbelönad och högt rankad dramaserie. Läkarna på Seattle Grace Hospital hanterar dagligen liv och död medan de finner tröst, vänskap och romantik hos varandra.

 
 
Mina tankar om serien:
Helt klart en favorit. En av få serier jag sett flera ggr.
 
 
 
 
 
 
 
Har sett till och med S14E12