1

Pets


Shannon och Peter är syskon. Medan deras föräldrar är i stan hamnar de i knipa. Ett gäng skurkar korsar deras väg - med en lastbilfull med stulet guld! Fyra skurkar mot två barn det kan ju bara gå på ett sätt tror du. Men då har du inte räknat med syskonens husdjur! När du sett denna fartfyllda och roliga filmen kommer du alltid säga "klok som en hund!", och aldrig mer säga "dum som en gås"...
Mina tankar om filmen:
Den film ja har är dubbad tyill svenskt tal vilket för mig är ett litet minus, men då jag tror att även barnen kommer gilla denna film så gör det inget. Absolut värd att se. =)
 
 
2

Dagens naglar

Inget avancerat denna gång, endast bottenlack, blå nagellack (Lovie No 118) två lager och överlack.
 
Jag gör ofta olika mönster, eller använder glitter eller krackelerande lack. Brukar du måla nalarna? Hur gör du? Vill du visa?
0

Dagens 78


  • Så otroligt ruggigt skönt att få sova i sin egen säng. Har sovit som en prinsessa inatt med Donna.
  • Påskharen kom visst lite för sent, han kom hit inatt medan barnen sov och lämnade varsinna påsar. I grabbarnas påsar var det ägg med godis, en påskhare i varje ägg, en leksaksdinosaurie och varsinna påsar med lego. De blev riktigt nöjda när de fick sina påskpåsar.
  • Mannen jobbade inatt och liger nu i halvdvala på soffan och väntar på att tvättmaskinen skall bli klar så han kan lägga in kläderna i torktumlaren. Det vore ju klart en fördel att få det gjort eftersom han behöver kläderna idag.
  • Senare när han har sovit så skall vi åka iväg till svärföräldrarna och äta gott och umgås lite.
  • Missa inte tävlingen i min blogg där du kan vinna ett presentkort från Cellbes värt 500:- HÄR

 

Hur ser er dag ut idag?