0

Liten blir stor...


Hade en ovanligt lugn dag på jobbet idag. Inte var det mycket som hände. Fröken Spontan var hemma idag så det var bara jag och Nagelmamman som var där.

Men vi fick tiden att gå ändå genom att sitta med telefon/smurfplatta. Städa lite, hjälpa kunder och när det var riktigt lugnt han vi till och med me att måla naglarna. Själv blev jag toknöjd med mina.

När jag kom hem slocknade jag ett tag på sängen innan vi skulle iväg.


Mannen, Bustrollet och jag åkte till bibblan och lämnade igen ett stort gäng böcker och lånade ett mindre gäng böcker. Har ju bara ett barn hemma just nu så då behövs det ju inte lika många böcker.

Givetvis blev det några CD böcker till mig också.

Sen gick vi till affärn och köpte potäter, spenat och fiskpinnar. Själv ska jag bara äta potäter och bregott ikväll. Mumsigt värre. Men en matlåda med potäter, stuvad spenat och fiskpinnar blir det också då både Bustrollet och jag gillar stuvad spenat. Mannen däremot verkar vara rädd för allt som är grönt eller nyttigt så han skulle ha salladsdressing (ni vet sådan med majonäs i) till sin mat.

Sen köptes även en deodorant till lillkillen som börjar bli stor. Vid vilken ålder började era grabbar använda deo?

0

Oj...

Trots att gårdagen på många vis var riktigt trevlig så var den för mig mer utmattande än jag vågat drömma om. Jag har nämligen sovit i det närmsta hela dagen idag.

Tidigare då jag åkt upp till far har det också varit heldagar, men då har jag åkt själv. Även då har jag blivit utmattad av alla intryck.

Men denna gång då vi först åkte till min bror, sen till affären, därefter hem till min far och grillade. Pratade med hans tjej, fick en kjol och sen dessutom var tvungen att hålla koll på Bustrollet hela tiden på tåget sög bokstavligt talat musten ur mig.

Men för den skull vill jag absolut inte ha gårdagen ogjord. Men innan det blir dags för något sådant igen behöver jag ladda upp mig själv med massa energi och göra plats för massa nya intryck... Puh...

Slutsats... En bra gårdag men min egen säng är inte fy skam den heller...


0

I TullingeTidigt i morse satte sig Bustrollet och jag på tåget och startade vår resa mot Stockholm.

Mitt emot oss i tåget satt Max. En kille i Bustrollets ålder. Han reste själv från Krokek. Blev hämtad i Flemingsberg och skulle vidare till Gröna Lund med vänner.

Bustrollets morfar mötte oss vid tåget. Sen åkte vi och handlade innan vi åkte hem till Bustrollets morbror och fikade.

Nu är vi hemma hos morfar som startat grillen.