0

Three Generations

 
Ray är som de flesta tonårskillar är mest, fast med ett betydande undantag - han föddes i kvinnokropp. Hans singelmamma Maggie har misslyckats fatalt med kärleken i sitt liv, och som kvitto på detta är hon inneboende hos Rays mormor Dolly. Dolly i sin tur lever med flickvännen Frances som hanterar Rays könsidentitet betydligt bättre än Dolly, som undrar varför Ray inte bara kan bli lesbisk istället, som hon själv. Men trots allt stöd en ung transperson kan önska visar det sig vara lättare sagt än gjort för Ray att genomföra en könskorrigering, när hans pappa kommer tillbaka in i bilden...
Filmkategori: Dramakomedi
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Gripande och igenkännande...
 
 
0

Shut in

 
 
A heart-pounding thriller about a widowed child psychologist who lives an isolated existence in rural New England. Caught in a deadly winter storm, she must find a way to rescue a young boy before he disappears forever.
Filmkategori: Thriller
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Läskig och nervkittlande men spännande nagelbitare.
 
 
0

Föräldrafällan

 
 
Den hippa Kalifornatjejen Hallie Parker och den välartade Londonflickan Annie James är identiska tvillingar, som inte vet om varandra - förrän de råkar mötas på ett sommarläger. Snart börjar de planera att byta plats, få sina föräldrar att återförenas och bli den familj som de alltid önskat sig!
Filmkategori: Familjefilm
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Otroligt underbar film om ett uppfinningsrikt tvillingpar med glimten i ögat. En film som bjuder på överraskningar och känslor. Ett måste att se!