0

For the Love of Benji (1977)

 
 
In this film, Benji is lost and becomes a stray animal in Athens, Greece, trying to reunite with his family while secret agents pursue him, seeking a formula which was glued to his paw in order to get it past customs. Benji hides in the ruins of the Acropolis, where he is befriended by another stray, and in the narrow streets of an old Greek neighborhood, where he is pursued by a vicious Doberman Pinscher dog who has been brought in to kill him.
Filmkategori: Familjefilm
 

Mina tankar om filmen:
Faktiskt ännu bättre än orginalet med Benji.
0

Benji (1974)

 
Den herrelösa hunden Benji strövar runt i en småstad i Texas och besöker sina olika vänner, bl.a. läkarfamiljen Chapman. Dr. Chapmans barn vill ta hand om Benji, men fadern motsätter sig detta. Sedan Benji räddat syskonen Chapman undan kidnappare, blir Benji emellertid accepterad av dr. Chapman, som även tillåter att Benjis flickvän Tiffany får flytta in.
Filmkategori: Familjefilm
 

Mina tankar om filmen:
Nostalgi, en av mina favoriter från när jag var barn. Jag gillar den fortfarande även om den var bättre när jag var barn, eller så är det min smak som förändrats... Vad tror du? ;-)
0

Äventyr med fynd

Idag svängde jag om och fixade korv med bröd åt trollen. Orkade inte tina falukorv och fixa grönsaker i ugn m.m.

Fixade några ärenden på byn på förmiddagen och sen på kvällen åkte vi in till stan och hämtade en jacka till trollen far. 

Sen blev det en tur till Rusta för att byta ut kolsyrepatronerna till min SodaStream. Båda var typ slut och för er som känner mig så vet ni vad det innebär.

Det blev även ett spontant in på Jysk där jag hittade denna underbara vaxduk för endast 15:-/m. Klart jag slog till för nu var det verkligen på tiden att byta ut vaxduken som var full av tomtar.

Vad tycker du om vaxduken?

Imorgon bär det av till käftis. Inget jag precis längtar efter. Men efteråt när bedövningen släppt så är det ändå rätt skönt att ha det gjort.