0

Bamse och tjuvstaden

 
 
BamseLille Skutt och Skalman ger sig ut på äventyr som tar dem genom Trollskogen till Tjuvarnas stad för att rädda Farmor från den skurkaktiga räven Reinard.
Filmkategori: Familjefilm
Språk: Svenska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Helt ok att slappa till eller titta på tillsammans med mindre barn.
0

Children of Men

 
Året är 2027Jordens invånare klarar inte längre av att föröka sig. Världens yngste medborgare har precis avlidit, 18 år gammal, och mänskligheten tvingas inse att den är på väg att dö ut. Byråkraten Theo Faron (Clive Owen) har förlorat tron på framtiden men när hans tidigare fru (Julianne Moore) plötsligt dyker upp tillsammans med mänsklighetens sista hopp, en gravid kvinna (spelad av Claire-Hope Ashitey), bestämmer han sig för att hjälpa henne. Men även andra är intresserade av att få tag i kvinnan och Theo flyr med kvinnan för att föra henne i säkerhet.
Filmkategori: Action, äventyr
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Lite för mycket pang pang och krig för min smak. Men om jag bortser från det så visade sig filmen vara mycket bättre än jag väntat mig att den skulle vara. Tycker absolut att den är värd att se för den vuxne...
0

Mission: Impossible III

Aldrig har så mycket stått på spel. Aldrig har spänningen varit tätare. Detta är Mission: Impossible som du aldrig förr har sett den! Tom Cruise är tillbaka som Ethan Hunt i en pulshöjande action regisserad av J.J. Abrams (Lost, Alias). Ethan lockas tillbaka in i hetluften av sina överordnade (Laurence Fishburne och Billy Crudup) och ställs denna gång emot sin hittills värste motståndare: den sadistiske vapenhandlaren Owen Davian (Oscar®- belönade Philip Seymour Hoffman*). Tillsammans med sitt team (Ving Rhames, Jonathan Rhys Meyers och Maggie Q) tvingas Ethan ut på ett adrenalinsprutande äventyr som tar honom från Rom till Shanghai i försöket att rädda en tillfångatagen agent (Keri Russell) och hindra Davian från att eliminera sitt nästa mål: Ethans egen fru, Julia (Michelle Monaghan). Den här är en film packad med andlös action och överraskande vändningar som håller vad den lovar!
Filmkategori: Action, äventyr
Språk: Engelska
Text: -
 

Mina tankar om filmen:
Alltså... wow... Filmer med Tom Cruise är nästan alltid bra och denna var verkligen inget undantag. Bra handling, en tydlig röd tråd och massa spänning.