0

Christmas Magic (2011)

 
Carrie Biskop lever för sin framgångsrika karriär i New York City, men efter en otäck bilolycka förändras hennes liv på ett ögonblick. Carrie lider av en skallskada och återfår medvetandet i Central Park tillsammans med en äldre man, vid namn Henry. Henry är Carries andliga guide och är där för att hjälpa henne över till himlen. Men innan Carrie kan gå vidare måste hon utföra en sista uppgift på jorden.
Filmkategori: Jul, Drama, Familj
Språk: Engelska
 

Mina tankar om filmen:
Så mycket bättre än vad texten visade. Rent underbar att se. =) Spraka av kärlek och känslor och har ett otroligt viktigt budskap, glöm inte bort vad som är vitigast!
 
 
0

Mamman blev trött

I morse vanade jag rent offörskämt tidigt, redan vid 04, varför i herrans namn så tidigt? Det känns liksom inte snällt att jag ska vakna så tidigt bara för att jag som omväxling somnar tidigt.
 
Hur som helst, idag tog jag och Skäpfia bussen in till stan med siktet inställt på klädaffärer. Hon skulle köpa kläder för penarna hon fick i julklapp. Vi vandrade runt massor inne på Åhlens, Lindex, Kapp Ahl, Cubus och HM innan änta tillslut hittade vad hon ville ha, det slutade med ett köp av 3 par byxor, 2 jeans och ett par mjukisbyxor samt en acka som var otroligt fin på henne. Självklart fick hon också välja kläderna själv även om jag plockade fram de storlekar jag tyckte att hon skule testa.
 
En fika blev det såklart också tillsammans innan vi vandrade till optikern och fick våra glasögon justerade. Sen gick vi till busstorget och hon överraskade mig med att vilja ta bussen hem medan jag i min tur inväntade att hennes far skulle komma så vi kunde åka vidare till Öppen Hand där jag fyndade lite. Sen blev det en runda inne på Jula där ja hittade nya lurar till jänta, hon har ju lyckats få glapp i alla andra hon hade.
 
ag kom även till Elgiganten idag för att köpa skrivare, jag hade siktet inställt på denna (länk) skrivare, men den hade utgått ur sortimentet. Enda anledningen till att den fanns kvar på websidan är för att det finns ett fåtal kvar på olika butiker bland annat i Malmö, vilket ju blir på tok för långt och för dyrt för att åka iväg och köpa. Istället blev det denna (länk) skrivare. Den är nu installerad och fungerar, känns underbart. Dock inte installerad för att kunna skriva ut genom hemnätverket ännu, men det fungear från den stationära datorn i varje fall.
 
När vi var klara med allt så tannade vi till vid Kvantum hemma och handlade lite mat, sen följde barnens far med hem och var snäll och inte bara installrade skrivaren, han tillagade dessutom maten. Självklart fick han ju då såklart också ta med sig en stor matlåda hem.
 
Jag hittade även en försenad julklapp till Donna som hon älskade och inte verkar hon bry sig så mycket om att hon fick den efter jul heller. =)