0

Tröttare än trött

Det som står närmast på mitt schema är dusch följt av sängen med en bra bok för jag är något hiskeligt trött.

Missa inte tävlingen, det är bara några få timmar kvar nu.

1

Frysen

Titta vilken fin frysbox vi fick tag i efter att vår gamla frys från 80-talet gick sönder. Nu idag har vi dessutom invigt den med att lägga in både glass, köttfärs och korv om jag inte minns fel.

Allt vi hade i förra frysen var ju tyvärr bara att slänga, precis som allt i kylen. Men kylen fick vi i allafall igång ordentligt igen efter att vi kom hem.

1

Mentalt slut

Till tävlingen!

Igårkväll kom barnen äntligen hem med en himlans packning efter att ha varit med farmor och farfar i tre veckor.

Planeringen först var att barnen skulle kommit hem ikväll. Men jag och mannen beslutade i torsdags att ändra på planeringen till att barnen skulle hem senast igår. Detta efter att mannen min fått en redig utskällning i telefon av svärfar. Kändes inte någe lockande längre att bjuda hit dem på grillat i samband med att de skulle lämna barnen.

Så istället "liftade" barnen med sin faster in till stan där maken hämtade upp dem igårkväll.

Jänta blev helt paff då hon såg sitt rum. Aldeles stum. Hon bara stod och stirrade. Grabbarnas rum hann vi inte med att fixa innan de kom hem så idag tog jag med mig Milo upp och började sortera prylar, leksaker och ännu mera mojäner. Men grabben var hur duktig som helst. *stolt mamma*

Nu har dessutom deras våningsäng monterats. Loftsängen som står kvar inne i deras rum har vi tänkt försöka sälja. Går det inte så slängs den så småningom.