0

Älskade lilla hårboll

Vad jag gjort mer idag är lätträknat... En vända till Netto och utöver det har jag tillbringat dagen i sängen och mått mer eller mindre tjuvis... Blä.. Ömsom sovit, lyssnat på CD bok och sett på Arga snickaren på nätet.

Hur har din dag varit? Vad har du gjort?
0

Hopplöst segt

Ikväll har blogg.se appen för android varit rent galet seg och strulig. Hur många gge jag försökt ladda upp bilder och misslyckats har jag för länge sedan tappat räkningen på.

I förmiddags satte vi oss i bilen och styrde kosan mot stan och ett besök på förnedringskassan där gubben hämtade en ansökningsblankett för bostadsbidrag.

Sen köptes mer allergitabletter på apoteket innan vi begav oss till biblioteket som denna gång var öppet.

Jag återlämnade de CD böcker jag lånade förra gpngen och lånade ett gäng nya. Passade även på att låna böcker åt Babblis som nu sakta men säkert börjat läsa mera.

Kan ni rekommendera några CD böcker som är värda att låna när jag lyssnat klart på dessa? Har tyvärr inte riktigt ro i kropoen att själv läsa längre. Verkar liksom ha tappat bort min förmåga att liksom gå in i böckerna. Saknar det.


0

Ett ögonblicks verk

För några dagar sedan skulle jag köpa en klotång på Rusta. Upptäckte då till mitt förtret att de slutat med dem.

Bad då om tips på var jag kunde köpa klotpng som inte var allt för dyr och bland tipsen var det ställe jag just beställt från. (Adress under bildkollaget).

Hade tänkt väbta några dagar med att beställa, men idag gnagde Donna av sitt koppel. Det fick mig att göra beställningen på en gång och nu hoppas jag att det inte dröjer för länge innan leveransen kommer.

Till dess får vi gå ut med Donna på prommenad med ett koppel som är ihopknutet. Inte precis optimalt, men vad gör man.

Så småningom skall jag beställa ett nytt koppel av min favoritsort, men de är lite dyrare så det får helt enkelt vänta ett tag.


http://www.engelsons.se/