0

Överraskade av regnet

Varken jag eller Minimyran sov speciellt bra natten mot Tisdagen så att större delen bestod av mestadels soffmys då vi sov bort större delen av tiden. 
 
Kort innan Busfias skoldag tog slut så kom hon och väckte oss båda. Då tyckte även jag att det var dags att vakna. Så när väl Busfias skoldag tagit slut så tog vi hundarna och gick iväg till kyrkogården till mammas grav.
 
Det var en aning kyligt men regnade inte så mycket då vi gick dit så då gick det bra. Väl framme blev det lite fix med graven som såg mer död än levande ut. Busfia frös en hel del så hon tog sin syster i bärselen och sin hund och gick före hemåt medan jag fixade lite. Sen när jag och Baloo skulle gå hem så öppnade sig himlen bokstavligen över oss och vi kom båda hem rätt blöta. 
 
Självklart var ju även skorna dyngsura så när jag sedan skulle gå ut med hundarna på kvällsturen så var jag tvungen att låna skor av min yngsta son. Men på det stora hela trotts blöta kläder och blöta skor så kändes det ändå bra att jag varit ute och rört mig lite och inte låtit soffan som vanligt få vinna.