0

Våran måndag

Busfia skickade SMS och frågade om vi kunde komma till hennes APL plats med hennes hund Elmo. Hon hade tänkt sig att gå från APL platsen till BT (Busstorget med Elmo). Jag blev lite sugen också så det slutade med att Busfia förutom Elmo även fick släpa med sig mig, min hund Baloo samt Minimyran.
Busfia bar Minimyran och hade Elmo, jag tog Baloo. Nära hamnen (där Fredriks farbror bor ungefär) mötte vi en trevlig dvärgpinscher som Baloo hälsade på.
 
 
Sen när vi gått en bit till kom de ett par i bil som körde in och parkerade och kom och pratade med oss och berömde hundarna som var så fina.
 
 
Kvinnan från bilen tittade på Minimyran och hade svårt att förstå hur båda barnen kunde vara mina. Hon trodde Minimyran var Busfias barn. Busfia fick förklara att de var äldst och yngst och att det fanns två grabbar i mitten hemma.
 
Sen tog vi bussen hem. Väl hemma blev det en dusch för mig. Även Minimyran fick sin första dusch. Tror hon gillade att duscha mer än att bada, eller så var det närheten till mig hon gillade. Lite knepigt att veta ibland.