0

Dagen då det mesta blev knas

Gårdagen (onsdag) var en sådan dag som man helst vill glömma.
Det som kunde knasa sig, knasade sig och det med besked.
 
Städningen som förvisso är vansinnigt tråkig men ändå måste göras sket sig totalt. Inget fungerade och varför. Jo för att jag tillbringat dagen som gått med en alldeles överjordigt hemsk tandvärk och bokstavligen knaprat alvedon och diklofenac. 
 
Sen som om det inte räckte med det så måste Minimyran ha snappat upp mina signaler för hon har även hon haft en jobbig dag och mestadels varit missnöjd, ja förutom den stunden då hon fick sitta med Jojohan och han sjöng för henne.
 
Sen när jag satte mig här för att blogga lite, ja då skulle såklart blogg.se, portalen där jag har min blogg börja djävlas med att inte kunna uppdatera inläggen så som den ska utan mestadels ge mig massa sidor med felkoder och info om att jag inte har behörighet till min egen blogg. *morrar*
 
Men... mitt i allt elände så har det ändå skett lite positiva saker. Ett beslut angående var dottern skall firas har tagits och jag har fått mysa med hela tre av mina barn och titta på film tillsamans. Dessutom hade jag turen att få min
 yngsta son att bjuda på god middag.
 
Nu mitt i natten sitter jag här med en närhjetssugen liten bebis som inte vill vara mer än en armlängds avstånd ifrån mig och en tandvärk som återigen fått mig att längta efter tandläkaren. Tack och lov kan jag i varjefall slappna av lite nu. Mitt tandvårdskort har äntligen kommit och likaså yngsta dotterns mat. Jag får helt enkellt försöka hänga mig fast vid det som är positivt.