0

Shopping ala surprice

Idag blev en dyr dag. Var iväg och köpte en massa städartiklar, sådant som är så trist att köpa men som behövs och som ständigt måste fyllas på. Vanligtvis brukar jag ha ett litet lager, men det började sina nu så det var liksom nödvändigt.
 
Sen blev det matinköp och det är ju ingalunda billigt det heller, men ändå nödvändigt. Äta måste man ju liksom göra. Nåväl, nu har jag en del så jag borde klara mig ett tag.
 
Sen sprang jag på en överraskning när vi var iväg. Vi mötte Fröken Spontan. Viste i och för sig att hon skulle dit, men jag hade ingen aning om att hon skulle vara där samtidigt som mig. 
 
Sen pasade Busfia på att ta med Minimyran till LekiaMinimyran fick köpa lite leksaker för sina egna pengar.
 
Väl hemma nattades Minimyran efter att hon fått provsmaka lite majsvälling, men om hon gillade det vet i sjutton. Hon var allt en aning skeptisk. Helt klart tycker honb betydligt bättre om att busa och mysa med Fröken Spontan för lilla Minimyran blev allt en aning putt då hon var tvungen att lämna Fröken Spontans famn för att åter igen sätta sig i bilstolen.
 
 Min glada fina lilla Minimyra, hon bjuder nästan alltid på världens leende. Det är så jag blir aldeles varm inombords när jag ser på min lilla söta skruttfia.
 
 Leksakerna som Minimyran och Busfia var iväg och köpte. Ja, mobilen är god att gnaga på. Men nycklarna de är helt sagolikt goda att tugga på.
 
 
 Minimyran fick även lite överraskande saker av Fröken Spontan. Både sådant som kan användas nu och sådant som får vänta. Napparna fick klart godkänt på en gång av Minimyran. En av dem har suttit i hennes söta mun större delen av tiden sedan hon fick den. Nappflaskan har vi inte hunnit testa ännu och pyjamasen, ja den får nog vänta lite. Men det är alltid bra att ha lite i kommande storlekar också. =) Katten Findus är dessutom en rolig filur han.
 
Tack snälla söta för idag!