5

Lek på Öppna Förskolan

Idag var Minimyran och jag till Öppna förskolan. Kände att det var ett gyllene läge att passa på nu när alla Minimyrans äldresyskon är iväg på sina håll och inga hundar heller är hemma och behöver passas.
 
Att se Minimyrans glädje när hon fick en spännande leksak i handen av den nya förskoleläraren på Öppna förskolan var en ren fröjd. Likaså att få se hur hon nyfiket tittade sig omkring och såg vad alla de andra barnen i varierande åldrar gjorde.Vem vet, förhoppningsvis dröjer det inte så länge innan vi får tillfälle att gå dit igen.
 
Sen medan jag ändå håller på så vill jag också passa på att göra lite reklam. Den underbara tröjan som Minimyran har på sig är köpt genom Farmors Hörna på facebook, kika gärna in där. Kanske vill du också beställa något fint och lite mera unikt till ditt eget barn eller barnbarn. Det kan ju vara kul att ha lite fina kläder som inte alla andra barn har också.
 
 På väg till Öppna Förskolan, just nu ligger de nere vid Centrum i samma hus som vårdcentralen och Folktandvården. Men i Augusti kommer hela familjecentralen att flytta till nya fina lokaler och smidigt för mig, det blir närmare att gå dit hemifrån sen.
 
Denna roliga boll som är aldeles mjuk, lätt att hålla i och uppenbarligen även god att tugga på fick lilltjejen i handen av Öppna förskolans nya förskolelärare. 
 
 Minimyran visar upp sin tuffa tröja som köptes i Farmors Hörna på facebook. Visst har Kapp Ahl, Lindex och alla andra affärskedjor också fina kläder, men det är faktiskt riktigt kul att ha något lite mera udda att sätta på sitt barn också.
 
Min fina lilla tjej med sin snygga tröja som man nästan får lust att smaka på. Nejdå, detta är inte på något vis något samnmarbete, jag tipsar helt av egen fri vilja för att jag tycker kläderna där är så fina och verkar vara så sköna. De passar verkligen ett livfullt litet barn. Kika gärna in ni med vet jag. Länken hittar ni tidigare i detta inlägg. 
 
Titta vad skoj hon ser ut att ha det, en bil att leka med och något mystiskt runt armen. Hon ser ju verkligen helnöjd ut.
 
 Så fundersam hon ser ut, lite som om hon tänker: "Hmm... vad kan detta vara för något?"
 
 "Nämen titta, man kan ju bita på den, vad spännande."
 
 En söt liten trött prinsessa efter några timmar på Öppna Förskolan och en tur in på Ica Kvantum.
 
 En utslagen liten prinsessa på väg hem.
1 Carro:

Snygg filt myris har <3

Svar: Haha... Ja vist har hon. =)
aspieblogg.se

2 Anonym:

Vad kul att få vara på öppnaförskolan. Det händer det alltid roliga grejer.💖

3 Anonym:

Tusen tack för de fina orden,vad roligt att du du tyckte om kläderna. Med vänlig hälsning Elisabeth, från farmorshörna

Svar: Kul att du gillade inlägget. :)
aspieblogg.se

4 Elisheva:

Vilken kul dag! O mysig tröja men jag skulle nog ha hamnat på ica o köpt godis om jag hade haft en sån tröja att dregla över hela dan 🤣

5 Spinn:

Så fina bilder! Myraloo ser ut att ha haft en bra dag på öppna förskolan - och på de här bilderna kan man verkligen se likheter med syskonen - samtidigt som hon är sin egen person. Kram!

Svar: Tack snälla, så glad jag blev av din kommentar och visst, så är det ju. Hon är lik syskonen men likheten med Lucia som liten är rent kuslig. På foton på Lucia där hon är lika gammal som Myra är nu så ser jag tusan inte vem som är vem. :-P
aspieblogg.se