1

Förstörd av sömnbrist

Vet ni, man kan faktiskt komma till det stadiet då man känner sig fullkomligt förstörd av sömnbrist och hjärnan liksom inte vill fungera.
 
Så har hela dagen varit för mig. Jag trodde jag hade sovit i varjefall en timma och furtio minuter nu under senaste dygnet och det är på tok för lite om man ser till vad jag behöver för att må bra.
 
Men jag tittade i min app där min sömn registrerades och fick en smärre chock, jag hade bara sovit i furtio minuter, om det nu ens kan räknas som sömn. Kanske inte så konstigt då att jag känner mig helt förstörd.
 
Men trotts att jag varit gräsligt trött hela dagen och sirapseg så måste ju livet ändå gå vidare.
 
Så, precis som det var planerat så åkte vi iväg och hämtade släpet idag och sedan åkte vi och hämtade en möbel. När den burits upp hemma så hjälpte vi Fröken Spontan att köra iväg en sak åt henne och efter det så fick grabbarna hjälpas åt att bära ned en stor skänk och ställa på släpet. Den ska vi köra iväg med imorgon efter att jag har varit till läkare. Sen när vi kommer tillbaka hem efter det så är det en hel del att göra hemma. Så, inatt hoppas jag verkligen att jag lyckas sova lite, jag behöver det mer än någonsin nu om jag inte ska krasha helt.
 
 
1 Spinn:

Åh, jag hoppas verkligen att du får sova inatt! Var rädd om dig, vännen! ❤️

Svar: Tack <3
aspieblogg.se