0

Rubriktorka

Gårdagen (Tisdagen) innehöll nog lite av det mesta och bästa. Jag, Minimyran, Fröken Spontan, Busfia och Blomkål träffades och tog tillsammans bussen in till Nyköping. Väl där skiljdes vi åt. Busfia och Blomkål drog iväg åt sitt håll medan jag, Fröken Spontan och Minimyran styrde stegen mot Thaibutiken.

 
Väl där handlades det en del jag velat ha hem en längre tid, samt att jag kollade om en sak jag velat ha länge fans. Men tyvärr fans inte just det i butiken så jag bad dem att kolla upp om de möjligen kunde ta hem det. Så nu håller jag tummarna och hoppas.
 
Tyvärr tyckte Minimyran att det var aldeles för varmt i Thaibutiken så hon var rätt missnöjd. Men så fort vi kommit ut igen så gick det över rätt fort. Speciellt efter att hon hade tagit sig en liten dusch genom att klämma ut modersmjölksersättning från nappflaskans dinapp rätt i sitt ansikte.
 
Sen blev det till att fixa med resten. En tjock bunt papper skulle lämnas på ett ställe innan vi till slut kunde ta bussen till Påljungshage där jag hade lite småsaker att fixa. Men till slut kunde vi prommenera bort till Minimyrans farmor och farfar där hon fick träffa sin kusin och bada lite i poolen. Det uppskattade hon verkligen då hon tyckte det var redigt varmt.
 
Sen blev det lite gofika innan vi fick skjuts tillbaka hem. Väl hemma så avslutade Minimyran och jag med att följa med hem till Fröken Spontan och äta lite gott. Kan även stolt tillägga att jag faktiskt gått över en mil.