0

Min lilla mästerål

Nu är det snart dags att sova efteren grymt varm dag. Men värmen till trotts så har jag ändå gått närmare 9km. Först till Återbruket där jag lämnade en skål och en kasse med utlästa böcker.
 
Sen bar det vidare till Kvantum, sen upptäckte Fröken Spontan som var med att Minimyran doftade så där härligt som när det är dags för akut blöjbyte. Då blev det till att gå till Koordinaten, för toaletten inne på Kvantum var låst och dessutom sällan speciellt fräsh, i varjefall inte om man behöver byta en blöja.
 
Inne på Koordinaten utforskade Minimyran lite och kom på hur hon ska göra för att åla sig fram. Hela 3 meter från mattan och ända fram till mig ålade hon med ett stort glatt flin i ansiktet.
 
Vem som var lyckligast av henne och mig när hon ålat fram till mig är svårt att avgöra, jag riktigt kände hur jag brann och smälte inombords av lycka och kärlek.
 
Hon träffade även en 1-årig kille som var rolig att titta på. Men då han kröp som en raket och gick riktigt bra då han höll någon i handen så kände hon väll att hon kom lite efter.
 
Men hon knäckte ändå några koder själv idag, som tex hur hon kunde åla/häva sig framåt med sina superstarka armar och sen att sträcka på sig för att nå saker som befann sig över henne och även leka lite med dem.