0

Här händer det saker

När jag och Busfia gick ut med hundarna så möttes vi av denna syn utanför portarna, sen runt hörnet så stod ledningsbilen för insatsen och sen en brandbil med kran vid balkongerna. Självklart blir man u lite fundersam och undrar om det brinner eller något. En av brandmännen vid kranbilen stod och såg lite syslolös ut och verkade inte vara så rädd för hundar heller så jag passade på att gå dit och fråga. Fick inte veta så mycket mer än att de hade fått ett larm från en äldre högre upp i huset, men att det inte var någon fara.
 
Med det var jag nöjd. Vill ju inte pressa för att få info som kanske kan vara känslig. Som vanligt så verkade detta vara en stor häncdelse här för jag tror bestämt att hela området samlats och bara stod och tiittade ppå. Men ingen verkade fråga utan bara nyfiket stå och stirra.
 
När vi fick veta att läget var lugnt så fortsatte vi vår prommenad med hundarna. Väl hemma igen så stod olis och ambulans fortfarande kvaar medan både ledningsbil och brandkårens kranbil hade åkt.