0

Loppisfynd och flickemys

Nä, inte hittade jag det där vardagsrumsbordet jag ville ha idag heller. Men jag hittade en lampa till köksbordet som ja älskade så en sådan blev det. Tyvärr gör inte bilden lampan rättvisa, för skärmen är verkligen inte gul som den ser ut på bilden, en är grön. Den jag hade innan i köket hänger nu i taket inne på Bustrollets rum.
 
Sen blev det en tur till Ica Maxi för att posta massa ofrankerade brev samt köpa ett häfte frimärken. En tur till optikern blev det också då jag bokade td för synundersökning imorgon. Det är verkligen på tiden nu eftersom jag märkt att jag börjar se sämre och sämre.
 
Sen tog vi en paus fö jag blev sugen på mos md vitlöksdressing och kokt korv på Vipsen. Medan vi satt där kom svägerskan och hennes luvliga dotter på besök. Dottern 4 år sade då en sak som gjorde mig aldeles varm i hjärtat. Citerar: "Jag tänker bara på pizzakevin, han luktar som en pizza jag aldrig har smakat. Det är därför jag tycker om honom." Goa unge!
 
När vi ätit klart åkte vi en tur till ÖoB där jag köpte lite välbehöveliga saker samt en del jag var sugen på. Det var så mysigt att gå inne på ÖoB och hålla en mysig barnhand i min. =)