0

Oväntad avslutning på dagen

 
Tidigt på fredagsmorgonen kom barnens far hit och sov lite, sen drog han iväg med Babblis på utvecklingssamtal. Kort efter de ommit hem så stack Skräpfa och jag iväg för att Skräpis äntligen skulle få göra en dyslexiutredning. Något jag kämpat för att n skall få göra i över 8 års tid, så det var verkligen på tiden. Testningen gick bra, jänta kämpade på och gjorde allt hon skulle, även när det var svårt. Resultatet kommer vi dock att få senare.
 
När vi va klara med det så gick vi hem och hämtade Babblis och deras far. Efter det åkte i in till Nyköping så jag kunde köpa en ny dammsugare och efter det ae Babblis tid för synkontroll hos optiker. Undersökningen visade att han hade lite förämrad syn, men inte mer än för ett år sedan Däremot hade ögonen "bytt plats". Ögat han såg sämre på förra året såg han bättre på idag och tvärtom. Men han såg ännu inte tillräckligt dåligt för att behöva glasögon så vi ska kolla synen igen om ett år.
 
Sen hittade vi även ett par gymnasikskor åt Skräpfia på Jula. Som avslutning på dagen så fick vi en mindre angenäm överraskning. Ena hamstern Witiz hade somnat in under dagen medan vi var borta.