1

Bio med bästa sällskapet =)

I måndags fylde jag år. Något kalas blev det inte då, det blir senare. Men två saker fick ag den dag jag fylde. Underbara Piggelkott flyttade till mig. Ljuvliga Carro, långt långt borta på Orust skickade honom till mig. Hon hade gjort honom själv. Sen skickade min mor lite pengar.
 
Lite av dem lade jag på mig själv. Jag unnade mig lite välbehövelig egentid. Det kändes som om väggarna började krypa närmare mig hela tiden.
 
Nu känns det mycket bättre. Medan jag och Piggelkott var iväg så var barnens far här och fixade mat och så. Jag kände att det behövdes för att helt kunna släppa "mammaansvaret" för en stund. Tack Fredrik!

Piggelkott och jag tog bussen in till stan, sen gick vi till Hemköp och köpte lite gott att ha på Bion. Fick tag på Pringels orginal med kort datum för endast 5:-/st.
 
Sen gick vi till Oliver Twist och njöt av pasta med skaldurssås, musslor, räkor och jätteräkor och såklart en bra bok. 
 
Efter vi ätit i lun och ro så gick vi bort till bion, hämtade ut biljetterna till Sameblod och satte oss i en lugn vrå och läste mera, i väntan på att det skulle bli dags att gå in på salongen och se filmen.
 
Både jag och Piggelkott tyckte filmen var bra, men tyvärr hade den ett väligt konstigt slut. Filmen slutade typ när den blev som mest intressant, vad hände sen liksom...
 
När filmen var slut tog vi en promenad bort till busstorget och tog bussen hem. Bussen kom precis efter vi kom fram till busstorget så det var rätt bra tajmat.
 
 
 
Varför inte passa på att se trailern nu när ni ändå har hittat hit till min blogg. Filmen är till stor del på svenska, men självklart även textad på svenska, speciellt bra då vissa delar som är på samiska annars skulle vara svåra att förstå.
 
1 Anonym:

Haha, vilken sötis du hade som sällskap!

Svar: Tack =)
aspieblogg.se