1

Jag vann ett hjärta

Jag är med i en facebookgrupp Stresshälparhjärtan där en underbar människa Ulrika, virkar hjärtan på beställning till folk.

Genom den gruppen har ag hittills köpt 5 hjärtan, varsitt till barnen samt två till mig själv. Hennes hjärtan finns att välja med eller utan laveldeldoft och i flera olika storlekar och prisklasser.

I vår familj fungerar de bra för både mig och sönerna, dottern har sitt som prydnad medan jag och grabbarna ofta känner, klämmr och sniffar på våra när stressen blir oss övermäktiga eller när vi bara vill lugna ned oss och samla tankarna.
 
För ett tag sedan fick jag ett gallstensanfall, lindrigt nog att slippa åka till lasarettet, men jobbigt nog att driva mitt förstånd på flykt. Hjärtat jag hade vid sängen hjälpte mig då att fokusera på att ligga och lukta på hjärtat som doftade lavendel och koncentrera mig på att andas, till slut lyckades jag slappna av och då klingade den värsta värken av så pass att jag till slut somnade.
 
Då och då har Ulrika utlottningar i sn fina grupp och nu senast var lyckan på min sida och jag vann detta underbara hjärta om ni kan se här på bild. Än vet jag inte vart jag skaha hjärtat, det ligger just nu bredvid mig vid datorn, men jag ska nog finna en hedersplats för hjärtat. Det kan hända att det hamnar på nycklarna, men kanske hamnar den på kroken bredvid sängen, nära till hands och fin att se på bland alla fjärilar jag har på väggen. Tiden få helt enkellt visa vart hjärtat hamnar.
 
Tack fina Ulrika för ännu ett älskat och underbart hjärta.
01. Aspergers Syndrom, ADHD, aspergers syndrom, autism, hjärta, inre stress, lavendel, stresshjälpshjärta;

Det är så roligt när mina hjärtan finner sina ägare. Du är en värdefull person och jag är glad att turen stod på din sida

Svar: Kul att du gillade mitt blogginlägg. =)
aspieblogg.se