0

Snabba förändringar

Idag var det inte plannerat mycket mer än att stanna hemma och göra typ inget. Men det ändrades när barnens far skulle iväg till sina föräldrar och titta på möbler som skulle iväg från en familj några hus bort. Den familjen hade flyttat.

De slutade med att både jag och Skräpfia följde med samt Bustrollet som då redan var hos sin far över helgen. Babblis hade valt att stanna hemma.

Allt slutade med lite porslin som delades upp mellan mig och de två barn som var med. Lite som är packat i en kartong och står i förrådet till den dag de ska flytta hemifrån. Sen blir det ny säng och ny datorstol till Skräpfia och nya madrasser till Babblis samt några hyllor som på sikt skall montera upp i grabbarnas rum. Var vet jag inte än så i början kommer de att få stå i förrådet, i varje fall till jag vet var jag vill att de skall sättas upp. Det blev även en hylla som vi ska sätta upp där Babblis sen skall kunna ha sin stereo.

Innan vi åkte hem igen blev vi bjudna på Lasagne samt att vi sen fick med Lasagne hem till Babblis. Självklart skall han också få även fast han valde att stanna hemma.