2

Your look for less

Yepp, det blev en klädbeställning till idag. Inget avancerat, ett dubbelpack med byxor samt ett nattlinne och så en gratisgåva, en väska. Typ alla byxor börjar bli för stora så nu är det dags att byta ut dem.
 
Beställningen denna gång skedde hos Your look for less, ett ställe jag beställt från tidgare och har bra erfarenheter av.
 
 
 
07. Familjeliv, Your look for less, byxor, gåva, kläder, nattlinne;
1 Spinn:

Jobbar för YLFL sedan i december. Roligt att höra att du är nöjd! :) Idag har jag dock sjukskrivit mig och stannat hemma. Blev sjuk i måndags kväll, var ledig tisdag-onsdag och då blev det bara vila, har sedan kämpat på jobbet torsdag, fredag, lördag och söndag, men rösten har tagit mer och mer stryk, och det har fungerat sämre och sämre. Imorse, efter att den smärtstillande halstabletten börjat verka, gjorde halsen ungefär lika ont som den gjorde när jag lämnade jobbet igår, så i kombination med huvudvärk och andra symptom (snuva, hosta, värk i kroppen) blev det sjukanmälan idag.

Svar: Ojoj... Du har då verkligen drabbats av allt på en gång... Krya på dig vännen... Aha... så e är där du jobbar... Där ser man. =)
aspieblogg.se

Aldrig hört talas om den sidan förr :P.
Haha jag köpte ett par byxor ifjol på bonprix (tror jag det var..), dom har typ som ett skärp inuti, vilket är så bra med tanke på jag går ner i vikt och inte vill köpa nya byxor ofta :P.